Bol banner
De korting bij Bol.com loopt weer op... Bekijk de prijzen.

Hoge kortingen bij bol.com!

Naast alle hoge kortingen op Pampers bij bol.com deze week, krijg je bij aankoop van 25 euro aan Pampers een gratis Dikkie Dik slaapverhaaltje cadeau

Het slaapverhaaltje is geschreven door Jet Boeke, de auteur van alle Dikkie Dik boeken. Het boekje kost normaal 11.95 maar je krijgt het nu gratis bij je Pampers bestelling!

Dus heb je geen zin om te sjouwen met al die goedkope maandboxen? Bestel ze dan nu gemakkelijk online en krijg ze dezelfde dag, 'savonds of zelfs in het weekend geleverd! 

 

Kijk op www.watkostenluiers.nl voor nog meer/andere aanbiedingen!  
Tot 50% op Pampers - Bestel nu!
Pampers aanbieding Bol.com
Zwitsal aanbieding Bol

Volg Watkostenluiers.nl op Instagram!

Afbeelding
Je volgt ons waarschijnlijk al op Facebook, maar wist je dat Watkostenluiers.nl ook actief is op Instagram. Via @watkostenluiers.nl blijf je altijd op de hoogte van de beste luiers en babydoekjes aanbiedingen en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van luiers.
  
 

Toiletpapier

Aanbieding toiletpapier Bol
Tot 50% korting!

Bij Bol.com koop je meer dan alleen goedkope luiers! Deze week krijg je ook tot 50% korting op toiletpapier en keukenpapier! Onder meer de verpakkingen van Page en Plenty zijn afgeprijsd!

Wasmiddel

Wasmiddel Bol aanbieding
Altijd korting!

En als je dan toch aan het shoppen bent: kijk ook even bij de wasmiddelen! Bij Bol krijg je altijd tot 50% korting op bekende merken als Robijn, Ariel en Lenor. Snel naar Bol dus!

 
Bestel je artikelen nu bij Bol.com
Neutral aanbieding Bol
www.watkostenluiers.nl
Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.