Maak je garderobe compleet: van sneakers tot jeans en witte overhemden.
 
Essentiële items uit
DE SALE
Maak jouw zoektocht in onze uitgebreide Sale een stuk gemakkelijkker door te focussen op de echte essentials. Van een tijdloos paar sneakers tot een klassiek wit overhemd en een veelzijdige polo: deze items voor je garderobe shop je nu met kortingen tot 70%.
 
 
 
JEANS
1
 
Van een hippe skinny fit tot een stoere destroyed denim of juist een klassieke slim fit: in de Sale shop je de mooiste jeans van de beste denimmerken
 
alle jeans
 
 
2
WITTE OVERHEMDEN
 
Het klassieke witte overhemd is zoals altijd weer een zeer gewild item. Shop jouw favoriete exemplaar met kortingen tot 70%.
 
alle witte overhemden
 
 
SNEAKERS
3
 
Sneakers vormen de basis van bijna iedere hedendaagse schoenencollectie. Vind in onze Sale de mooiste exemplaren van merken als Nike, adidas en Filling Pieces en profiteer van kortingen tot 70%.
 
alle sneakers
 
 
4
POLO’S
 
Casual, maar toch ook gekleed: dat is de polo. Dit veelzijdige item is een must voor elke herengarderobe én komt in groten getale voor in onze Sale.
 
alle polo’s
 
 
PULLOVERS
5
 
Profiteer nu ook van hoge kortingen op pullovers. De Sale biedt deze fijne basic in allerlei soorten en maten, dus sla je slag nu het nog kan.
 
alle pullovers
 
ontdek de sale
TOT 70% KORTING
Nog niet gevonden wat je zocht? Ontdek hier kortingen tot 70% op nog meer artikelen.
polo's & t-shirts
jassen
schoenen
zwembroeken
Ontvang je liever de herenversie of damesversie van onze nieuwsbrief?
Klik op onderstaande knop om dit aan te passen en je ontvangt in het vervolg gerelateerde nieuwsbrieven
Nieuwsbrief beoordelen
5 4 3 2 1