View this email in your browser

Korting op al onze voorjaarstrainingen!

Wil jij de sombere winterdagen vullen vol frisse en nieuwe inspiratie? Dan hebben wij een perfecte training voor jou!

Onze ervaren trainers bieden je waardevolle tips en tricks die je direct kunt toepassen in jouw dagelijkse werk! Of je nu je schrijfvaardigheden wilt verbeteren, aan de slag wilt met visuele content, of de wereld van audio en podcasts wilt verkennen: wij hebben de ideale training voor jou!

En met de code VOORJAAR15 krijg je tot en met 1 april ook nog eens 15% korting op alle trainingen 🎉. Neem nu een kijkje bij al onze trainingen en maak je keuze!

Kies nu jouw training!

NIEUW: Aan de slag met gedrag

Donderdag 11 april - Amsterdam Art Center
Je hoort vaak dat drinken slecht voor je is en je al helemaal niet aan roken moet beginnen. Ook moeten we rekening houden met het milieu en moeten we gezonder gaan leven. Dit zijn allemaal dingen die we al weten of willen, maar wat doen we nou daadwerkelijk? De focus op hoe je gedrag écht kunt veranderen wordt steeds belangrijker binnen het communicatievak. Hoe gaan je dit doen? En waar begin je dan mee? Deze vragen komen aan bod tijdens 'Aan de slag met gedrag'.  Zo leer je het toepassen van het 'kunnen' of eigenlijk 'moeten'. 
Save the date!
Wil jij 'aan de slag met gedrag', je hier verder op focussen binnen het communicatievak en je eigen gedragsverandering meemaken? Meld je nu aan!

Details
📅 Donderdag 11 april 2024
📍 Amsterdam Art Center
⏰ 10.00 - 17.00 uur, lunch is inbegrepen
Aanmelden
Wil je alvast meer weten over gedragsverandering? In aflevering #6 Gedragsverandering - het begint bij gedrag van COMPOD spreken Monique en Maarten gedragspsycholoog Bob van Dam over dit onderwerp.

Alle schrijvers kunnen soms wat creatieve hulp gebruiken.

Je leert het tijdens de tweedaagse training Creatief schrijven van Cathelijn Schilder.
Als tekstschrijver of redacteur schrijf je teksten voor verschillende doelgroepen. De manier waarop de tekst wordt geschreven, is het allerbelangrijkst, maar tijdsdruk kan je soms tegenzitten. Tijdens de training creatief schrijven kijk je naar verschillende best practices, geven we tips en behandelen we verschillende schrijftechnieken die je kunt inzetten om de lezer nog meer te betrekken bij wat je wilt vertellen.

Wat kun je na de training? 💡
  • Verschillende beproefde schrijftechnieken toepassen: show don't tell, perspectief, storytelling, cliffhangers, stijloefeningen, inzoomen en monteren.
  • Mooie en creatieve teksten voor web, social media of traditionele kanalen schrijven.
  • Met je schrijftechniek de lezer tot actie bewegen.
"De training was heel erg leuk. Ook als je al jaren ervaring als redacteur hebt en behoorlijk creatief bent, haal je hier goede tips vandaan. Er werd veel geoefend met een prettige verdeling tussen alleen en in een groepje werken." - Eleonoor van den Dool, redacteur

Details
📅 18 en 25 maart 2024
📍 Regio Amsterdam
⏰ 09.30 - 16.30 uur, lunch is inbegrepen


Klaar om de creatieve kant van jezelf te laten zien?
Bekijk de training! >>

Speech schrijven

In korte tijd een spetterende speech schrijven. In deze training leer je een praktische methode om een overtuigend verhaal voor te bereiden en daar een mooie speech van te maken.

📆 27 februari 2024 - 9.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
📍 Regio Utrecht

Persberichten schrijven

Leer hoe jij met jouw eigen nieuws in de publiciteit komt. En ontdek in deze training welke nieuwswaarden jouw bericht tot een succes kunnen maken en in één keer door een journalist kan worden overgenomen.

📆 15 april 2024 - 9.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
📍 Regio Amsterdam

Haal het beste uit jezelf

Agenda

Op zoek naar een frisse blik op jouw content? Schrijf je in voor één van onze trainingen, workshop of masterclasses en raak weer geïnspireerd!
Eindredactie
2 dagen | Regio Amsterdam

* 2e dag op 7 maart

Contentcreatie met AI
1 dag | Regio Amsterdam

Podcast maken
1 dag | Regio Utrecht
Creatief schrijven
2 dagen | Regio Amsterdam

* 2e dag op 25 maart

Inclusief communiceren
1 dag | Regio Utrecht

De kracht van het beeld
2 dagen | Regio Amsterdam

* 2e dag op 8 april
Bekijk de hele agenda >>
Wist je dat je punten kunt sparen voor gratis trainingen als je via Babbage Company of De Redactie werkt? Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Celine via celine.van.der.wal@babbage.nl of bel haar via 06 114 77 917

SRM Masterclass Overheidscommunicatie

Als communicatieprofessional voor overheidsorganisaties kun je alles uit je vak halen. Werken voor de overheid vereist gerichte kennis over overheidscommunicatie. In deze Masterclass Overheidscommunicatie, een samenwerking tussen SRM en Babbage Company, doe je aanvullende kennis op om het voor zowel jou als overheidsorganisaties aantrekkelijk te maken om een dienstverband aan te gaan.
Wil jij de overstap maken naar Communicatieadviseur Overheid? In maart 2024 start deze masterclass weer.
Meer info & aanmelden >>

Blijven (door)ontwikkelen

Trainingen op maat

Incompany
trainingen


Een incompany traject is een maatwerktraining waar en wanneer jij dat wilt! Al onze cursussen, workshops & leergangen zijn als incompany variant te boeken. De training wordt helemaal toegespitst op jouw organisatie.
Meer info >>

Maatwerkprogramma Woordvoering


Wil jij je (door)ontwikkelen als woordvoerder? Wij helpen je daarbij! Samen met jou stellen we een maatwerkprogramma op die precies voorziet in jouw leerbehoefte en kan worden aangevuld met 1-op-1 coaching op maat. 
Meer info >>
Heb je geen interesse in deze email maar wil je wel onze vacaturemails blijven ontvangen? Beheer hier je voorkeuren
 
Beter worden in schrijven, content maken, (online) strategie of communicatie?  Een workshop of masterclass volgen over de trends uit het marketing, communicatie & contentvak? Bij De Redactie Trainingen & Babbage Academy ontdek je nieuwe specialismes en trends in je vakgebied, ontwikkel je vaardigheden in een kleinschalige setting en laat je inspireren door onze ervaren trainers. Nieuwe kennis gegarandeerd! 
Twitter
Facebook
Link
Spotify
Copyright © 2024 Babbage Company, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief via de website www.deredactie.nl

Our mailing address is:
Babbage Company
Van Heenvlietlaan 200a
AMSTERDAM, Noord-Holland 1083 CM
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp