View this email in your browser

Ontdek de nieuwe naam van Het Taalcongres!

Een congres… Doet dat niet teveel denken aan achterover leunen en luisteren? Het Taalcongres is allesbehalve een passieve dag! Dus die naam… ‘Dát kan beter,’ dachten wij! Vandaar dat we afgelopen editie aan de hand van een prijsvraag op zoek gingen naar een nieuwe naam. Bo Peeters won deze prijsvraag met de nieuwe naam ‘Expeditie Content’! Ze vertelt wat haar inspireerde en waarom ze deze naam passend vond.
‘Ik wilde dat er iets actiefs in de naam zou zitten,’ legt Bo uit. ‘Een congres voelt toch vaak een beetje als: “ik ga zitten en luisteren.” En misschien ook wat ouderwets. Maar van een expeditie steek je echt actief iets op. Het is een ontdekkingstocht, een interactieve dag.'
Lees het interview! >>
Meld je voor 1 mei 2023 aan voor Het Taalcongres: Expeditie Content. Met de kortingscode SUPEREARLY betaal je € 350,- in plaats van € 425,- (excl. btw)! Kies bij de workshoprondes voor 'je maakt later een keuze' en bij datum voor '05-10-2023'.

Heb je vragen over jouw toekomstige contentexpeditie? Neem gerust contact op met de reisleiding. Hopelijk zien we je op 5 oktober 2023 in Woerden! 
Aanmelden >>

Begrijp onbewuste processen, behaal succesvollere communicatieverzoeken!

Leer het tijdens de training Gedragsverandering
Veel vlees eten of appen tijdens het autorijden. Rationeel weet je dat het verstandig is om dit niet te doen, maar toch blijft het gedrag bij veel mensen hetzelfde. Achter het maken van beslissingen zitten processen waarvan wij mensen ons helemaal niet bewust zijn. Door deze processen te begrijpen, kun je je communicatieverzoeken succesvoller maken.

De training Gedragsverandering is een mooie eerste stap voor iedereen die wil leren over die onbewuste processen, welke factoren er kunnen spelen bij totstandkoming van gedrag en welke technieken je in kan zetten in campagnecommunicatie om het gedrag te beïnvloeden.
Bekijk de training >>
Wanneer? 23 mei 2023
Waar? Regio Amsterdam
Hoe laat? 9:30 - 16:30 (inclusief lunch)
Trainer: Letty de Nijs

Wil jij alvast een voorproefje op de tools en technieken leren om goede gedragsveranderende interventies op te zetten of te beoordelen? Letty de Nijs vertelt in de whitepaper hoe we het gedrag van onze doelgroep kunnen veranderen.

 
Download de whitepaper >>

Creatieve Communicatiestrategieën

Tijdens Creatieve Communicatiestrategieën leer je van trainer Wil Michels hoe je een krachtige communicatiestrategie met een heldere focus opstelt. Zo verdrink je niet in de waan van de dag, maar kun je gericht aan de slag met jouw communicatiedoelen.

📆 31 mei 2023 - 9.30 - 16.30 (incl. lunch)
📍 Regio Amsterdam

Adviseren & Overtuigen

Je advies afstemmen op de behoeften van de geadviseerde. In deze overtuigende training leer je van Simon Groen een verbindende methode die ervoor zorgt dat je advies eerder wordt aangenomen.

📆 22 augustus 2023 - 9:30 - 16:30 (incl. lunch)
📍 Regio Utrecht

SRM Masterclass Overheidscommunicatie

Als communicatieprofessionals voor overheidsorganisaties kun je alles uit je vak halen. Werken voor de overheid vereist gerichte kennis over overheidscommunicatie. In deze Masterclass Overheidscommunicatie, een samenwerking tussen SRM en Babbage Company, doe je aanvullende kennis op om het voor zowel jou als overheidsorganisaties aantrekkelijk te maken om een dienstverband aan te gaan.
Wil jij de overstap maken naar Communicatieadviseur Overheid? In maart start deze masterclass weer.
Meer info & aanmelden >>

Haal het beste uit jezelf

Agenda

Op zoek naar een frisse blik op jouw content? Schrijf je in voor één van onze trainingen, workshop of masterclasses en raak weer geïnspireerd!
Gedragsverandering
1 dag | Regio Amsterdam

Burgerparticipatie
1 dag | Regio Amsterdam

Creatief schrijven
2 dagen | Regio Utrecht
Infographics
1 dag | Regio Utrecht

Eindredactie
2 dagen | Regio Utrecht

SEO teksten schrijven
1 dag | Regio Utrecht
Bekijk de hele agenda >>

Blijven (door)ontwikkelen

Trainingen op maat

Incompany
trainingen


Een incompany traject is een maatwerktraining waar en wanneer jij dat wilt! Al onze cursussen, workshops & leergangen zijn als incompany variant te boeken. De training wordt helemaal toegespitst op jouw organisatie.
Meer info >>

Maatwerkprogramma Woordvoering


Wil jij je (door)ontwikkelen als woordvoerder? Wij helpen je daarbij! Samen met jou stellen we een maatwerkprogramma op die precies voorziet in jouw leerbehoefte en kan worden aangevuld met 1-op-1 coaching op maat. 
Meer info >>
Heb je geen interesse in deze email maar wil je wel onze vacaturemails blijven ontvangen? Beheer hier je voorkeuren

Beter worden in schrijven, content maken, (online) strategie of communicatie?  Een workshop of masterclass volgen over de trends uit het marketing, communicatie & contentvak? Bij De Redactie Trainingen & Babbage Academy ontdek je nieuwe specialismes en trends in je vakgebied, ontwikkel je vaardigheden in een kleinschalige setting en laat je inspireren door onze ervaren trainers. Nieuwe kennis gegarandeerd! 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2023 Babbage Company, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief via de website www.deredactie.nl

Our mailing address is:
Babbage Company
Van Heenvlietlaan 200a
AMSTERDAM, Noord-Holland 1083 CM
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp