Bespaar met onze tips
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

5 dingen die je nog niet wist over de liefde

Helpt jouw slim bedachte openingszin bij het scoren van een date? En hoelang moet je na een lange relatie eigenlijk single blijven?

Ik hou van weetjes
 
 
Afbeelding
 

Doe de test: hoe empatisch ben jij?

Denk jij dat je een super-empaat bent? Misschien schat je je inlevingsvermogen te hoog in. Doe onze test om daarachter te komen.

Mensenmens of toch een hork?
 
 
 
Afbeelding
 

Word stress de baas met onze onlinecursus

Wil je meer uit je dag halen? En zou je graag beter de baas willen zijn over je tijd? In de cursus Omgaan met druk leren we je controle te krijgen over je doelen, je taken en je tijd. Misschien kom je wel om in het werk, of weet je eigenlijk niet zo goed welke taken je eerst moet oppakken. Of zet je steeds van alles op je to-dolijst, maar komt hij nooit af. Als je dat gevoel zat bent, dan is deze cursus echt iets voor jou.

Dit zet ik bovenaan mijn to-dolijst
 
Afbeelding
 

Zoveel ruimteafval zweeft er rond de aarde

Deze week is de eerste boete uitgedeeld voor afval in de ruimte. Het bedrijf DISH moet 140.000 euro betalen aan de Amerikaanse overheid omdat een van hun satellieten niet goed is opgeruimd. En deze dode satelliet is lang niet het enige stuk puin dat rond de aarde zweeft.

Rommelig stukje heelal zeg
 
 
Afbeelding
 

Trap jij in deze verkooptrucs van de supermarkt?

Draait bij jou een bezoekje aan de supermarkt altijd uit op een mand vol impulsaankopen? Je bent niet de enige. Maar als je deze verkooptrucs kent, ben jij je supermarkt de volgende keer te slim af.

Afrekenen met die trucjes
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Feit of fabel: bestaat de mannengriep echt?

Een grieperige vrouw gaat door alsof er niets aan de hand is, terwijl een man zielig en jammerend op de bank ligt. Een veelgehoord stereotype, maar stellen mannen zich echt aan of is de griep voor hen gewoon veel zwaarder?

Toch het zwakke geslacht?