TravelBird vraagt uitstel van betaling aan

6 maanden geleden


Text only:

‘Crossborder-aankopen verhogen werkdruk douane’ |
'Apple Pay morgen live in België'
31 oktober 2018

Online versie
TravelBird vraagt uitstel van betaling aan


[Nieuws]
Reisaanbieder TravelBird heeft surseance van betaling aangevraagd. Het bedrijf heeft al langer betalingsproblemen, waardoor klanten voor een gesloten hoteldeur kwamen te staan.
‘Crossborder-aankopen verhogen werkdruk douane’


[Nieuws]
Het groeiende aantal verkopen over de grens zorgt ervoor dat de werkdruk bij de douane toeneemt. Het aantal aangiften is de afgelopen jaren toegenomen met 20 tot 30 procent.De bouwstenen van digital marketing leren kennen?
[Advertorial]
Wil jij weten wat de bouwstenen van digital marketing zijn? Lees hier welke cruciale stappen je moet nemen om je succes en klantervaring te verbeteren. De bouwstenen leggen tegelijkertijd ook de basis voor het adopteren van AI en machine learning in de toekomst. Dit e-book bevat daarnaast relevante casestudies van klanten.
Digitaal volwassen worden? Download dit e-book


'Apple Pay morgen live in België'


[Nieuws]
Vanaf morgen kunnen Belgische klanten van BNP Paribas Fortis betalen met Apple Pay, meldt De Tijd. Ook voor Nederland zou het moment daar kunnen zijn.Events

Marketing & Technology | 6 november 2018


Grand Prix Content Marketing | 22 november 2018


SponsorRing | 26 november 2018


Social Service Congres | 29 november 2018
Amazon haalt 'Try before you buy' naar Europa


[Nieuws]
Amazon lanceert zijn 'Try before you buy'-service in Groot-Brittannië. De uitprobeerdienst voor kledingstukken is onderdeel van het Prime-abonnement.Whitepapers
Vergelijk verschillende Digital Asset Management oplossingen en functies
Valkuilen bij uw loyalty strategie
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
Succesvol loyalty programma bij Hudson's Bay


Hoe verhoog je je conversie door inzet van technologie?
[Advertorial]
Digitale transformatie gaat over de inzet van technologie. Maar ook over de werkwijze in je organisatie. Kuldip Singh, digital & data director bij innogy laat tijdens Marketing & Technology zien hoe je met de inzet van technologie je conversie doelstellingen nog beter bereikt. Hij bespreekt diverse cases met conversationial AI en A/B testing. Welke aanpak was gekozen en wat was de impact?

Bestel tickets


Ierland opent e-commerce fonds


[Nieuws]
Ierse e-tailers kunnen de komende weken een beroep doen op een fonds dat 1,25 miljoen euro aan beurzen uitdeelt om e-commerce activiteiten te versterken.Vacatures
Powered by Exenzo
E-commerce Manager (VERVULD) (Arnhem)
Magazine
ABONNEMENT

5 tips: verhoog je kerstomzet via Amazon


[Tips]
Steeds meer Nederlandse bedrijven willen profiteren van Amazon. Met alle bijzondere dagen in Q4 zoals Black Friday geef je je omzet via Amazon gemakkelijk een enorme boost.Verbeter uw datakwaliteit met deze 6 tips!
[Advertorial]
In deze whitepaper krijgt u 6 tips die u helpen de datakwaliteit binnen uw organisatie te verbeteren. Naast het leveren van uw normale diensten of producten, is datamanagement de sleutel tot een succesvolle organisatie.

Download hier uw whitepaper

Contact
Colofon
Privacy Statement
Abonneren
Adverteren
Volg ons
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Twinkle met dit e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen dan kun je hier je profiel aanpassen.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious.
Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019