de Volkskrant
16-daagse Volkskrant-lezersreis naar Rusland
Bekijk online versie
In de voetsporen van Dzjengis Khan
16-daagse Volkskrant-lezersreis
Deze exclusieve Volkskrant-reis laat alles zien: van steden, natuurschoon, kloosters en moskeeën, tot aan het moderne en wereldse Moskouse en haar boeiende verleden.

Volg de beruchte veroveraar Dzjengis Khan in zijn voetsporen en vaar mee met deze bijzondere reis. Ervaar hoe Dzjengis Khan en zijn nazaten vanuit hun twee steden aan de Wolgadelta – Kazan en Astrachan - regeerden tot aan Moskou. De Rusland-correspondent van de Volkskrant, Tom Vennink, zal een inleidende lezing geven.

Vertrekdatum: 3 tot en met 18 oktober 2018
Prijs: vanaf €2595,- p.p.
Boek deze reis
De geheimen van de Zijderoute
14 dagen Armenië & Iran
Een exclusieve Volkskrant-reis door het oude Perzische Rijk. Een schitterend deel van de Zijderoute.

Ver voor de komst van christendom en islam waren er al nauwe banden tussen de Armenen en de Parthen, de vuuraanbidders. Cyrus de Grote veroverde beide volkeren en stichtte in dit gebied het Perzische rijk. Het vormde een schitterend deel van de legendarische Zijderoute. 

Hoogtepunten tijdens deze reis zijn het Geghardklooster, beroemd om haar bijzondere akoestiek, Echmiadzin, het Vaticaan van Armenië, de archeologische UNESCO-site Persepolis, het Narejestan Paleis en de met prachtig glas-in-lood versierde Nasir al Molk-moskee in Shiraz.

Reisdatum: 5 september 2018
Prijs: vanaf €3295,- p.p.
Lees meer
 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van de Volkskrant. Wilt u geen aanbiedingen van de Volkskrant webwinkel ontvangen, klik dan hier om u af te melden
Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.