VisofVis: ‘Wij faciliteren klanten op vele manieren’
 
VIS Magazine
 
 
 
Wat worden de trends in 2021?
 
Lokaal, korte ketens, maaltijden met een beetje meer, roken en grillen, en blending. Wat worden volgend jaar de trends bij de bakker, slager en visspecialist?
 
Lees verder
 
Recept van Epos
Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie
 
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.
 
Lees verder
 
 
Akkoord over de vangstquota eerste kwartaal 2021
 
De lidstaten van de Europese Unie hebben een akkoord bereikt over de vangstquota. Vissers mogen in het eerste kwartaal van 2021 25 procent van de TAC’s die golden in 2020 opvissen. Er zijn nog geen afspraken voor de rest van het jaar vanwege de lopende Brexit-onderhandelingen.
 
Lees verder
 
Visspecialisten blijven open tijdens lockdown
 
Premier Rutte kondigde 14 december een nieuwe lockdown aan in de strijd tegen het coronavirus. Scholen, theaters, bioscopen. musea en niet-essentiële winkels moeten tot en met 19 januari de deuren sluiten. Dit geldt niet voor levensmiddelenwinkels. Dus de visspecialisten blijven gewoon open.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
‘Wij faciliteren klanten op vele manieren’
 
VisofVis is gehuisvest op de campus van de universiteit van Wageningen. “We leveren zakelijke dienstverlening zoals secretariaat, projecten, financiële- en ledenadministratie, vergaderen en flexwerken”, vertelt Norbert Jeronimus. “We verzorgen de marketing, communicatie en PR, alles uitsluitend voor organisaties in de vissector."
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Colruyt Group gaat mosselen kweken in Noordzee
 
Colruyt Group, bekend van de gelijknamige Belgische supermarkten, heeft vergunningen gekregen om Belgische mosselen te kweken in de Noordzee. Op deze zeeboerderij wil de groep ook oesters en zeewier gaan kweken.
 
Lees verder
 
Jaap Graaf ambassadeur Noordzeevis uit Scheveningen
 
Vishandel Jaap Graaf is de nieuwe ambassadeur van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Eigenaar Jaap Graaf ontving de oorkonde voor het met passie aanbieden en actief bijdragen aan het geliefd maken van vis uit eigen zee uit handen van Matthijs den Heijer.
 
Lees verder
 
 
 
 
Fijne Feestdagen
 
Dit is de laatste nieuwsbrief van 2020. Het team van Vismagazine wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar.

Tot 2021!
 
 
 
Magazine
Vismagazine 9 - 2020
 
De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn thema's zijn trends en zakelijke dienstverlening. Met onder andere:
  • Trends 2021: van digital food tot injera
  • Carlos Sterk over het inkopen van garnalen
  • Vishandel Simonis
  • Vooruitblik op visserij in 2021
  • Poseidon mikt op het hogere segment
 
Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2020 Alea Publishers