De strijd aan met cholesterol, winactie voor Stones fans & Maak kans op een weekend Center Parcs
Zin Magazine 4/5

Zin Magazine 4/5

Hartsvriendinnen met oorlogsverleden, Sylvana Simons en Je intuïtie is je kompas
Zin
Een ode aan hun helden
Tributebands

Al sinds hun vroege jeugd zijn ze groot fan van de muzikanten die ze tot in de perfectie proberen te benaderen: Tina Turner, Supertramp, Doe Maar en ABBA. De optredens van Mariska, Harry, Bart en Marcelle  steevast één groot feest én een eerbetoon aan hun helden.

Zin
8 tips voor een gezonde leefstijl
De strijd aan met cholesterol

Een hoog cholesterolgehalte in het bloed vergroot je kans op hart- en vaatziekten. Van een hoog cholesterol voel je niets. Daarom is het belangrijk om je cholesterol te laten meten. De meest betrouwbare manier is om dit via de huisarts te doen. Maar ook een gezonde leefstijl helpt je op weg. 

Zin
Win een weekend/midweek Center Parcs voor 2
QUIZ: Thuiskomen in de natuur

Toe aan een paar dagen weg? Even de rust opzoeken en samen genieten van de natuur en elkaar? Dat kan bij Center Parcs. In eigen land, of over de grens in België, Frankrijk of Duitsland. En laten zij nou net een paar dagen weggeven. Kans maken op deze geweldige prijs?

Zin
Nu is de tijd
De mooiste bollenvelden van Nederland

Dit is dé tijd om te genieten van de uitgestrekte bloemenvelden in het land. De Nederlandse bollenvelden hebben tot half mei alle kleuren van de regenboog. Wij hebben vier tips voor je verzameld om optimaal te genieten van deze bloemenpracht.

Zin
'Er is altijd een groter verhaal'
Schrijver Janke Reitsma

Verder kijken dan wat ze in eerste instantie ziet of hoort. Dat drijft Janke Reitsma (1988) als schrijver én als orthopedagoog. Voor haar nieuwe roman Alles wordt lichter raakte ze geïnspireerd door verhalen die ze tegenkomt in haar werk in de zorg én de reis die ze als schrijver door Noorwegen maakte.

Zin
Echt iets voor een ander betekenen?
De Luisterlijn

De Luisterlijn is er 24/7 voor iedereen die een luisterend oor nodig heeft. De behoefte om gehoord te worden is groter dan ooit. Daarom zijn wij hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil jij het verschil maken voor die ander? Meld je direct aan. 

Zin
Winactie voor Stones fans
The Stones and Brian Jones

Regisseur Nick Broomfield onderzoekt in de documentaire The Stones and Brian Jones, de muzikale creativiteit van Jones, het geheim van het succes van de band. Gimme Shelter is een documentaire uit 1970 over The Rolling Stones 1969 US Tour. Beide muziekdocumentaires draaien vanaf deze maand in de bioscoop en jij kan vrijkaarten winnen.

Zin
Koninklijke aanbieding
10x Vorsten voor slechts € 60 

Geniet 10 nummers lang met Vorsten van de allermooiste foto's en verhalen over de Oranjes en andere koninklijke families. Voor slechts € 6 per editie bent u straks helemaal op de hoogte van mode, juwelen en (historische) achtergronden met een koninklijk tintje. 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden