21 januari 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
[interview] Cmo Belgers: 'Triodos wil uitgesproken alternatief merk zijn'
'Onze uitdaging is: blijven onderscheiden', zegt marketingdirecteur Greo Belgers over zijn nieuwe campagne van Triodos, 'We moeten het uitgesproken alternatief blijven voor een bewuste groep mensen. Anders verdwijnen we in een lichtgroen middenveld.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
TUI haakt in op Blue Monday
Met een nieuwe campagne genaamd 'Bye bye Blue Monday' wil reisorganisatie TUI Nederlanders uit de winterdip helpen. Verantwoordelijk bureau is Boomerang.
lees verder
twitter facebook linkedin
Segmentatie: meer rendement uit klantdata
[advertorial] De ene klant is de andere niet. Daarom is succesvolle marketing zoveel mogelijk gebaseerd op het profiel van de individuele klant of prospect. Personalisatie is het ultieme doel, maar operationeel niet altijd haalbaar en betaalbaar. Lees wat segmentatie is, wat u ermee kunt bereiken en waar u in praktijk op moet letten.
image
BVA ziet niks in reclamevrije NPO
De Bond van Adverteerders (BVA) ziet niks in plannen van de NPO om de publieke omroep reclamevrij te maken. 'Dit heeft louter negatieve gevolgen voor kijkers én adverteerders.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Hudson's Bay Nederland krijgt nieuw MT en wordt geherpositioneerd
Hudson’s Bay reorganiseert zijn Nederlandse warenhuizen. Er komt een nieuwe ceo en de winkels worden geherpositioneerd, zo laat het concern weten.
lees verder
twitter facebook linkedin
Renault ZOE. 4% bijtelling en tot 300 km nieuwe ervaringen
[advertorial] Het autorijden van morgen lijkt steeds meer op het autorijden van vandaag. Zo rijd je in de Renault ZOE makkelijk tot wel 300 kilometer. En als je moet laden, kun je kiezen uit meer dan 7500 publieke laadpunten. Waar de ZOE je trouwens moeiteloos naartoe navigeert. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Want je least al een ZOE met 4% bijtelling. Wat worden jouw nieuwe ervaringen?
image
Basic-Fit nieuwe partner edivisie
Door de samenwerking krijgt Basic-Fit toegang tot de jonge doelgroep van de esportscompetitie, terwijl de edivisie het belang van fysieke topconditie onder gamers beter in beeld kan brengen. Basic-Fit sluit het partnership voor een langere periode af.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Vincent Patty algemeen directeur Top Notch
Vincent Patty (links) wordt algemeen directeur bij platenlabel Top Notch. Kees de Koning blijft aan als CEO.
lees verder
twitter facebook linkedin
De grootste uitdaging voor marketeers in branded content
[advertorial] De evolutie van contentmarketing dendert door. We kunnen niet achterover hangen. Integendeel: de grootste uitdaging voor marketeers is om content vanuit het merk relevant te maken voor consumenten. Leer hoe je dit doet tijdens het Branded Content Event 2019! Laat je inspireren door Paul Smit, NS, BMW en de Universiteit van Amsterdam.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.