17 mei 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Where Marketing Meets Servics
image
[NL Packaging Awards] ProudDesign en OD Design slaan dubbelslag
Donderdagavond werden voor de vierde keer de NL Packaging Awards uitgereikt, dé vakprijs voor de verpakkingsbranche. ProudDesign en OD Design sleepten in twee categorieën een award in de wacht. Lees verder voor alle uitslagen met beeld en juryrapporten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[AllOut] Patrick Dixon neemt marketeer de maat
Het MWG congres in fonkelnieuwe opzet 'AllOut' is voortvarend gestart op locatie de Thuishaven in Amsterdam Sloterdijk. Futuroloog Patrick Dixon uit Londen trapte af met enkele serieuze maar ook geestige tips voor marketeers en hun media-adviseurs. 'De meeste marketing directeuren haten marketing.'
lees verder
twitter facebook linkedin
De uitdaging van het personaliseren
[advertorial] Loyaliteit is voor de meeste bedrijven nog steeds een grote uitdaging! In dit rapport lees je wat de grootste uitdagingen zijn maar ook de oplossingen, cases en nog veel meer. Download het rapport vandaag nog.
image
Amma-hoofdprijzen voor Ziggo, Zigt en Greenhouse
Tijdens de eerste editie van mediafestival AllOut zijn voor de achttiende keer de Amma's (Annual Masters of Media Awards) uitgereikt. Zigt werd mediabureau van het jaar, Greenhouse digitaal bureau van het jaar. Ziggo mag zich een jaar lang het beste merk noemen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Funda: uitbreiding naar hypotheken en verzekeringen
Woonsite funda gaat financiële producten aanbieden die spelen rond de aankoop van een woning zoals hypotheken, verzekeringen en notariële diensten. 2018 was een goed jaar voor funda met meer bezoekers op het platform dan ooit tevoren.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ons koopgedrag en het klimaat
[advertorial] In hoeverre is de NL consument zich bewust van de klimaatverandering? Motivaction deed er onderzoek naar. In deze whitepaper lees je alle resultaten. Is de consument bereid om zijn of haar aankoopgedrag aan te passen? En wat betekent dit concreet voor de fabrikant en retailers?
image
Hoe KNVB het sponsor-speelveld vergroot
De afgelopen twee jaar heeft de KNVB zijn commerciële strategie helemaal omgevormd, en daarmee ook zijn sponsoring. De nieuwe aanpak kort samengevat: meer partnerships, minder exclusiviteit en meer ondernemerschap. Een exclusief interview over de nieuwe commerciële visie van de voetbalbond.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
72andSunny Amsterdam ontwerpt nieuwe logo Ikea
Om digitaal sterker te staan heeft Ikea een nieuw dynamisch logo van de hand van creatief bureau 72andSunny Amsterdam. Er wordt geen afscheid genomen van het bekende blauw-gele logo, maar de rebranding moet het woonwarenhuis helpen het e-commercetijdperk binnen te treden.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom luisteren naar high-level keynote sprekers!
[advertorial] Tijdens The Customer Forum belicht Tom Kikkert verschillende praktijkvoorbeelden van customer experience. Hij laat zien welke bedrijven het goed doen en vooral: Waarom. Kom naast Tom luisteren naar o.a. Henk Kievit, Herman Toch en Gerrit Piksen tijden dit gratis high level executive event inclusief overnachting op de SS Rotterdam. Voldoe jij aan de criteria om gratis deel te mogen nemen?
image
Festivalbekers terug naar de bar
Plastic Promise lanceert de campagne Never Give Up On Your Cup. Doel is om Nederlandse festivalbezoekers aan te sporen plastic drinkbekers terug te brengen naar de bar of ander inleverpunt zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.