Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Truck & Bus
Nieuwsbrief | Editie 4 2016

Geachte heer Do,

Bent u al klaar voor de zomervakantie? Ook ondernemers verdienen het immers om even wat energie bij te tanken voor de tweede helft van het jaar. Wat brandstof tanken betreft kunt u uiteraard blijven rekenen op BP, ook als u dit jaar met de auto op vakantie gaat. En als u na de welverdiende rust weer aan de slag gaat, staan wij voor u klaar met slimme oplossingen waarmee u de kosten van uw wagenpark kunt verlagen.

Ook in deze zomernieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij BP. Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van de artikelen in de nieuwsbrief, neem dan contact op met uw accountmanager of bel ons Business Service Centre op 0800 - 020 36 31. Wij zijn er om u verder te helpen!

Geef fraudeurs geen kans deze zomer


Blijf alert en voorkom misbruik van uw tankpassen


Tankpassen van BP zijn dankzij een aantal ingebouwde veiligheidsopties standaard al goed beschermd tegen fraude en oneigenlijk gebruik. Toch is het belangrijk dat u en uw chauffeurs alert blijven bij het gebruik van uw tankpassen, ook tijdens de zomerperiode. Georganiseerde bendes en andere criminelen bedenken helaas steeds gehaaidere methodes om tankpassen te ontvreemden en illegaal te gebruiken.


Ga met BP naar de IAA Nutzfahrzeuge in Hannover


Bezoek ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor transport en logistiek


Van 22 tot 29 september aanstaande vindt in Hannover de 66e editie van de IAA (Internationale Automobil Ausstellung) plaats. Dit groots opgezette evenement geldt als de belangrijskte vakbeurs voor mobiliteit, transport en logistiek ter wereld. Uiteraard kan BP niet op deze vakbeurs ontbreken. En u bent van harte welkom om het bijzondere evenement als onze gast te beleven.


Laat uw facturen voor de Viapass-tol automatisch downloaden


ATS neemt u graag wat werk uit handen


De tolheffing in België, ook bekend als de Viapass-tol, is sinds 1 april een feit. Hoewel het tolsysteem, zeker in de beginfase, flink wat problemen heeft gekend, lijkt alles inmiddels redelijk goed te lopen. Via onze partner in BTW- en accijnsteruggave, Alfa Transport Service, helpen wij u graag om het ook het terugvorderen van de betaalde BTW over de Viapass-tolkosten zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen.


Met fikse korting door de Fréjus- en Mont Blanctunnel


Profiteer nu van aanzienlijke besparingen met de Fréjus Card


De Fréjus Card, die fikse kortingen geeft op passages door de Fréjus- en Mont Blanctunnel, is nu verkrijgbaar. Als u of uw chauffeurs regelmatig gebruik maken van deze tunnels, kunt u met de Fréjus Card rekenen op een besparing van ruim 20% op het reguliere vrachtautotarief, met aanvullend een jaarlijkse bonuskorting die kan oplopen tot wel 13% voor frequente gebruikers!


Is deze nieuwsbrief naar u doorgestuurd? Meldt u dan hier aan om de nieuwsbrief voortaan zelf te ontvangen.