Voordeel op accessoires, laatste kans V-Strom Adventure Weekend en win mooie prijzen
Webversie
 
  Suzuki  
In deze editie
• Try & Buy de SV650XA
• Pack je voordeel!
• ‘Final call’ V-Strom Adventure Weekend
• Maak kans op mooie motorprijzen
 
 

Suzuki
 
Try & Buy de Suzuki SV650XA

Interesse in de Suzuki SV650XA maar je bent er nog niet helemaal uit? Neem de stoere caféracer dan tegen een scherp huurtarief twee maanden op proef! Ervaar maximaal 4.000 kilometer lang (2.000 km/mnd.) zijn geweldige rijeigenschappen en besluit dán of je hem wil kopen. Wedden dat je er na één dag al uit bent?

 


Suzuki
 
Pack je voordeel!

Met de Suzuki Accessoire Packs loopt je voordeel op tot maar liefst € 660,-! Er is een Accessoire Pack voor verschillende Suzuki's, zoals de avontuurlijke V‑Strom en de sportieve GSX‑S1000. Ga je voor een extra stoere look, een vettere sound of meer opbergruimte? Aan jou de keuze.

 


Suzuki
 
'Final call' V-Strom Adventure Weekend

Eigenlijk zitten we bommetje vol. Het liep storm met de aanmeldingen voor het Suzuki V‑Strom Adventure Weekend 2018. Maar reserveren op aanvraag is nog wél mogelijk! En met een beetje mazzel kun je dan alsnog een lang weekend met ons toeren door het mooie landschap van Midden‑Engeland – volledig verzorgd. Meld je dus nog snel aan!

 


Suzuki
 
Maak kans op mooie motorprijzen

De slimme rijder is een motorrijder. Dat weet jij als Suzuki-rijder natuurlijk al lang. Maar niet iedereen weet dat. Dus is RAI Vereniging een campagne gestart om zoveel mogelijk mensen op de motor te krijgen. Inclusief een toffe online quiz waarbij je kans maakt op mooie motorprijzen – ook voor toekomstige motorrijders!

 


Direct aan de slag

   
 
 
 
Volg Suzuki
  Facebook   Instagram   YouTube   Suzuki  



Indien je geen prijs stelt op het ontvangen van deze digitale nieuwsbrief van en over Suzuki, dan kun je je eenvoudig uitschrijven. Het is niet mogelijk om via een reply te reageren op dit e-mailbericht.

Deel deze nieuwsbrief

Facebook     Facebook