Twee nieuwe vacatures

5 jaren geleden


Text only:

Twee nieuwe vacatures

Graag willen wij de volgende vacatures onder je aandacht brengen. Wellicht is een van deze functies jou op het lijf geschreven!


Onze opdrachtgever in Noord-Brabant biedt creatieve en kwalitatieve online marketing oplossingen voor het MKB. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede samenwerking met de klant en collega’s. Om het team uit te breiden zijn ze op zoek naar een SEO Specialist en een SEA Specialist.


SEO Specialist
Als SEO specialist ben je binnen het team verantwoordelijk voor het bedenken en beheren van online optimalisatiecampagnes (o.a. Google). Je adviseert over en optimaliseert de campagnes, teneinde het aantal relevante bezoekers, nieuwe bezoekers en het aantal non-branded conversies te vergroten. De hoofdtaken omvatten het creëren en beheren van online optimalisatiecampagnes. Heb jij minimaal 2  jaar werkervaring als SEO Specialist? Lees dan snel hier verder.
SEA Specialist
Als SEA specialist ben je binnen het team van andere specialisten verantwoordelijk voor het bedenken en beheren van online advertentiecampagnes, o.a. Google AdWords. Je bent in staat de doelen van de klant te vertalen naar een online strategie, waarbij je de middelen zo efficiënt mogelijk inzet met als doel een zo hoog mogelijk rendement voor de klant te behalen. Hierbij maak je naast Google Adwords ook gebruik van Facebook, Marktplaats, Yahoo en Bing. Meer weten? Lees hier de volledige omschrijving.
Interesse?
Ben jij fulltime beschikbaar en heb jij interesse in een van deze vacatures, mail dan je motivatie en CV naar mijke@tribalpeople.nl. Wil je meer weten over de vacatures, dan kun je bellen met Mijke op 06-13137531
Ben je momenteel niet beschikbaar of sluiten deze functies niet aan bij je profiel, maar ken je iemand binnen je netwerk die mogelijk interesse heeft? Dan horen wij dat graag.
Vriendelijke groet,
Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019