10 mei 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Uber Eats en Instacart kruisen degens met DoorDash
[Nieuws] Het spel wordt hard gespeeld in de Amerikaanse online boodschappen- en maaltijdenmarkt. Uber Eats en Instacart kondigen een samenwerking aan waarbij middels kruisbestuiving tegengas moet worden geboden aan DoorDash.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
My Jewellery’s nieuwe winkelconcept geeft voorrang aan personalisatie
[Nieuws] Online sieradenmerk My Jewellery timmert offline al jaren aan de weg. Het bedrijf opende meerdere fysieke winkels en sinds deze maand is daar een nieuw concept bijgekomen: waarbij niet zozeer wordt ingezet op de verkoop van sieraden, maar wel om het maken ervan.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nathalie Lam is keynotespreker op NIMA Marketing Day
[Advertorial] Hoe gaat een groot bedrijf als Philips om met diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) en milieu, maatschappij en governance (ESG)? Nathalie Lam is hier in gespecialiseerd en mede-verantwoordelijk voor de wereldwijde activering van Philips Global ESG Brand Marketing-campagnes. Tijdens haar keynote zal Nathalie delen hoe DEI en ESG een fundamentele rol kunnen spelen in je merkstrategie en hoe je de juiste aansluiting kan creëren met je doelgroep. Koop nu je ticket met korting!
image
image
‘800.000 klanten Europa en VS gedupeerd door groot netwerk aan nepwebshops’
[Nieuws] Een netwerk van maar liefst 76.000 gecreëerde nepwebshops in verschillende Europese landen en de Verenigde Staten heeft ervoor gezorgd dat meer dan 800.000 consumenten in die landen gedupeerd zijn. Zij bestelden producten die veelal niet aankwamen, en gaven daarbij ook hun persoonlijke gegevens op.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Advertentietak bol groeit 30 procent in eerste kwartaal, kleine plus in handelsvolume
[Nieuws] Platform bol zag de online verkopen in het eerste kwartaal licht stijgen. De groei zit ‘m bij de Twinkle100-aanvoerder vooral in aanvullende diensten, zoals advertenties en logistiek.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nieuwe spreker Retail Media day
[Advertorial] Grote partijen zijn al een tijdje onderweg met retailmedia. Ondertussen worden in dit domein ook de kansen zichtbaar voor andere spelers in de markt. Maar met die kansen ontstaan ook vragen: zelf retailmedia worden of er op adverteren? In welke fase van de funnel past het en hoe integreer je het in een mediaplan? Wat is nu precies het verschil met marketplaces en Programmatic ads? Heidi Anthonis van Happy Horizon bespreekt tijdens haar sessie op 28 mei de dilemma's en vertelt wanneer het voor jou tijd is om de volgende stap te zetten.
image
image
Amazon live in Zuid-Afrika
[Nieuws] Amazon heeft een platform voor de Zuid-Afrikaanse markt gelanceerd. Opvallend is dat op het platform niet het Prime-abonnement wordt aangeboden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ahold Delhaize voelt verkoop FreshDirect
[Nieuws] De online tak van Ahold Delhaize daalde in het eerste kwartaal met 1,4 procent naar ruim 2,8 miljard euro. Vooral de Amerikaanse markt daalde, onder meer door het wegvallen van online super FreshDirect.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.