9 juni 2023
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Today
image
Uefa lanceert nieuwe maatschappelijke campagne #FootbALL
In aanloop naar de Uefa Champions League Finale van zaterdag 10 juni tussen Manchester City en Inter Milan lanceert Uefa haar nieuwste voetbal-maatschappelijke campagne. Met de campagne #FootbALL wil Uefa mensen tot inzicht laten komen dat hoe verschillend we ook zijn, we allemaal welkom zijn in het voetbal.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Binge Awards 2023 uitgereikt
De vierde editie van de Streaming Video Awards, waarbij awards worden uitgereikt aan de beste videocontent op de streamingdiensten van Nederland, leverde vijf verschillende winnaars van vijf verschillende streamingdiensten op.
lees verder
twitter facebook linkedin
Blijf up-to-date met de nieuwste trends en best practices met het NIMA Marketingfacts Jaarboek 23-24
[advertorial] Met bijdragen van meer dan 30 marketingexperts en actuele inzichten over onderwerpen als data analytics, customer experience en marketing-ethiek, is dit het meest actuele naslagwerk over marketing in Nederland. Of je nu een professional, docent of student bent, dit boek is een onmisbare bron van kennis en inspiratie.
image
Nieuwe campagne Expert gebruikt oud thema voor nieuwe doelgroepen
Onlangs is de nieuwe Expert campagne van start gegaan met een redesign van het retail merk. Het oude thema ‘Daar wordt je wijzer van’ wordt ingezet om nieuwe doelgroepen te bereiken. Het is het eerste werk van Selmore en DotControl voor Expert sinds de pitch
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Buro N11 en B.made bundelen krachten
Buro N11 en B.made starten een intensieve samenwerking en zijn toegetreden tot de nieuw opgerichte N11 Group. Het initiatief om beide bedrijven samen te brengen binnen de N11 Group komt van Erik Hardick (46), die in 2019 eigenaar werd van Buro N11.
lees verder
twitter facebook linkedin
Inschrijvingen Grand Prix Content Marketing geopend!
[advertorial] De Grand Prix Content Marketing zijn er weer, al meer dan 10 jaar dé vakprijzen voor contentmarketing! Doe mee aan deze prestigieuze prijsuitreiking en laat je contentmarketingstrategie schitteren. Win erkenning, leer van inspirerende cases en bouw waardevolle connecties op. Inschrijven kan tot 13 september. Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek onze website. #GPCM2023
image
Finalisten zeewier innovatie challenge bekend
Vier internationale startups hebben de Seaweed Innovation Challenge gewonnen door hun op zeewier gebaseerde voedsel- en verpakkingsinnovaties te presenteren. De pitch wedstrijd, die plaatsvond op donderdag 8 juni in de Oude Kerk in Scheveningen, was onderdeel van de eerste editie van North Sea Seaweed.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Jeugdeducatiefonds en Bol.com doneren boeken tegen zomer-leesdip
Om een eventuele leesdip bij kinderen in de zomervakantie tegen te gaan, delen het Jeugdeducatiefonds en bol.com bollebozen Boekiebags uit. Bol.com bollebozen heeft deze rugzakken gemaakt en gevuld met onder meer een leesboek en een doeboek.
lees verder
twitter facebook linkedin
Jubileumeditie CrossBorder Event: 19 september 2023
[advertorial] Het CrossBorder Event bestaat 10 jaar en daar zijn we trots op! Ben jij klaar om de wereld te veroveren? Laat je dan inspireren door dé experts op het gebied van crossborder e-commerce, marketing en leiderschap. Ontdek waarom crossborder e-commerce van levensbelang is als je je afzetmarkt wilt blijven vergroten. Leer hoe je de complexiteit én uitdagingen van internationale expansie binnen jouw organisatie kunt overwinnen. Mis deze kans niet en meld je aan voor het CrossBorder Event op dinsdag 19 september!
image
Markteffect: 'Humor in marketing: Wanneer ben je spot on en wanneer sla je de plank mis?'
Hoofdsponsor van Nima Marketing Day marktonderzoekbureau Markteffect verzorgt ook een van de vele sessies op donderdag 15 juni in DeFabrique in Utrecht. Michael Petit en Bas de Vries, respectievelijk Manager Marketing & Client Consultant en Client Consultant, gaan het hebben hebben over de kracht van humor in marketing.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.