Uitdagende online vacatures

5 jaren geleden


Text only:

Drie uitdagende vacatures

Vandaag hebben we drie vacatures die we graag bij jou onder de aandacht brengen. Wellicht is een van deze functies jou op het lijf geschreven. Zit jouw droombaan er niet tussen, maar weet je wel iemand anders die geschikt is? Dan ontvang jij 250 euro!


Online Service Manager - Den Haag
Senior Webanalist - Den Haag
Webanalist - Amsterdam
Online Service Manager
Onze opdrachtgever is werkzaam in de financiële dienstverlening. Hierin willen ze de grootste speler worden op het gebied van E-Commerce. Als Online Service Manager stel je samen met de Business Line het operationeel plan op met ambitieuze service-doelstellingen. Je zorgt ervoor dat de online strategie vertaald wordt naar verbeteringen en innovaties op het gebied van online service voor de publieke omgeving. Je werkt veel samen met de webanalist en usability expert. Door inzichten uit web analytics, klantcontactmetingen en usability tests geef je richting aan de ontwikkeling en optimalisatie van de online service. Benieuwd naar de volledige functieomschrijving? Bezoek dan onze website.
Senior Webanalist
Voor dezelfde opdrachtgever ben ik ook op zoek naar een Senior Webanalist. Je bouwt mee aan de stappen om een data-driven organisatie te worden. Je bent de spil in Online Sales & Service en hierbij weet je businessvragen om te zetten in slimme data queries. Samen met de collega’s van Marketing Intelligence zet je je in om on-en offline data te koppelen en nieuwe inzichten te krijgen. Daarnaast begeleid je een nieuw team van junior online marketeers en web- en data-analisten. Je bruist van ambitie en wilt meewerken aan de transformatie van het bedrijf tot een toonaangevende, klantgerichte organisatie. Bekijk de volledige vacature op onze website om te zien of deze functie bij jou past!
Webanalist
Onze opdrachtgever zoekt een ambitieuze Webanalist ter versterking van het team. Ze hebben ambitieuze groei doelstellingen en het komende jaar staan ze voor de uitdaging om de online transacties op te schroeven. Als webanalist analyseer je het webgedrag. Je geeft advies aan de online marketeers om de websites/online campagnes te optimaliseren. Op basis hiervan formuleer en initieer je optimalisatieprojecten op het gebied van online sales. Je participeert binnen multidisciplinaire projectteams en stelt diverse rapportages op die inzicht geven in de internet prestaties.  Bezoek onze website voor de volledige omschrijving.
Interesse?
Heb jij interesse in een van de bovenstaande vacatures, stuur dan je cv en een korte motivatie naar Mijke Steenhuisen, via mijke@tribalpeople.nl.
Ben jij niet de juiste persoon maar ken je iemand die geknipt is voor deze functie? Wanneer deze persoon daadwerkelijk wordt aangenomen voor deze job (en door de proeftijd heen komt) belonen we jou met 250 euro!
Vriendelijke groet,
Tribal People
Nieuw item
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019