Uitdagende online vacatures

5 jaren geleden


Text only:

Drie uitdagende vacatures

Deze week hebben we een extra aantal nieuwe vacatures die we graag bij jou onder de aandacht brengen. Wellicht is een van deze functies jou op het lijf geschreven. Zit jouw droombaan er niet tussen, maar weet je wel iemand anders die geschikt is? Dan ontvang jij 250 euro!


Usability Expert
Traffic & Conversie Manager
Senior Webanalist
Usability Expert
Onze opdrachtgever is werkzaam in de financiële dienstverlening. Hierin willen ze de grootste speler worden op het gebied van E-Commerce. Als Usability Expert speel je een belangrijke rol in de online dienstverlening, gericht op het realiseren van overzicht en inzicht voor klanten. Je bouwt aan eenvoudige tooling die klanten helpt keuzes te maken – waar, hoe en wanneer zij dat willen. Uitstekende usability is daarbij een van de sleutels voor succes. Als usability expert ben je verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit van online klantinteractie, zodat sitebezoek leidt tot grotere klanttevredenheid. Op basis van jouw analyse van klant- en marktontwikkelingen bepaal je de usability-strategie, de kaders en het jaarplan. Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand met een afgeronde HBO opleiding en met 5 jaar ervaring als Usability Expert bij een bureau of grote organisatie. Benieuwd naar de volledige functieomschrijving? Bezoek dan onze website.
Traffic & Conversie Manager
Een enthousiaste en succesvolle werkgever die online hoog in het vaandel heeft staan, is op zoek naar een zeer analytische Traffic & Conversie Manager! Zij hebben ambitieuze plannen omtrent hun online service en dienstverlening. Als Traffic & Conversie manager weet jij als geen ander online data om te zetten in bruikbare informatie. Je adviseert diverse afdelingen en marketing teams over de inzet van online marketing. Door je gedegen kennis op het gebied van web-analyse ben je een volwaardig en kritisch gesprekspartner van het management. In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor het opstellen van kanaal- en campagne-KPI’s en doelstellingen (mail, nieuwsbrief, web, mobile, social) en meten van de realisatie daarvan. Daarnaast initiëer en coördineer je de optimalisatie van trajecten, waarbij je intensief gebruik maakt van technieken als A/B en multivariabel testing. Voor deze functie zoeken we iemand die kennis heeft van remote testing tooling en webanalytics tools. Bezoek onze website voor de volledige omschrijving.
Senior Webanalist
Onze opdrachtgever is werkzaam in de financiële dienstverlening. Hierin willen ze de grootste speler worden op het gebied van E-Commerce. Als Senior Webanalist bouw je mee aan de stappen om een data-driven organisatie te worden. Je bent de spil in Online Sales & Service, waar je nauw samenwerkt met de online marketeers en webshopmanagers. Hierbij weet je businessvragen om te zetten in slimme data queries. Samen met de collega’s van Marketing Intelligence zet je je in om on-en offline data te koppelen en nieuwe inzichten te krijgen. Daarnaast begeleid je een nieuw team van junior online marketeers en web- en data-analisten. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een afgeronde WO opleiding, veel ervaring met statistische analyses en met diverse statistische tools zoals SPSS. Je bruist van ambitie en wilt meewerken aan de transformatie van het bedrijf tot een toonaangevende, klantgerichte organisatie. Bekijk de volledige vacature op onze website om te zien of deze functie bij jou past!
Interesse?
Heb jij interesse in een van de bovenstaande vacatures, stuur dan je cv en een korte motivatie naar Mijke Steenhuisen, via mijke@tribalpeople.nl. Ben jij niet de juiste persoon maar ken je iemand die geknipt is voor deze functie? Wanneer deze persoon daadwerkelijk wordt aangenomen voor deze job (en door de proeftijd heen komt) belonen we jou met 250 euro!
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019