Uitgelicht: vacature Community Manager

5 jaren geleden


Text only:

Uitgelicht: vacature Community Manager

Deze week lichten we een extra vacature uit: Community Manager bij een jonge, innovatieve en ambitieuze club. Onze opdrachtgever, die gebruik maakt van de nieuwste digitale en mobiele technieken en sociale media, wil de grootste worden op het gebied van social commerce. Ze werken samen met wereldwijd leidende partijen in hun vakgebied. Ze zijn per direct op zoek naar een Community Manager.


Functie omschrijving

Als Community Manager ben je verantwoordelijk voor de positionering van onze opdrachtgever op de diverse sociale media, het uitbouwen van de fan base en het activeren van de fan base bij de doorontwikkeling. De ambitie is om samen met haar klanten en fans innovaties te introduceren. Jij neemt daarbij de lead en initieert daarvoor relevante discussies en (marketing) acties. Hierbij zullen Facebook en Twitter de belangrijkste media zijn.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie met klanten en prospects. Je stelt communicatierichtlijnen op en stuurt uitvoerende externe partijen aan. Hierbij waarborg je maximale klanttevredenheid en service levels.


Functie eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een HBO/Universitair niveau en met minimaal 3 jaar ervaring met communicatie op sociale media en het bouwen van communities. Beheers jij over tooling en analyse methoden om relevante KPI's te definiëren, analyseren en te optimaliseren? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken! We zijn op zoek naar iemand met goede communicatieve vaardigheden en een brede kennis van online campaigning. Ben jij resultaatgericht en een teamspeler? Neem dan contact met ons op.


Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar mijke@tribalpeople.nl of bel met 020-6266117 voor meer informatie.


Vriendelijke groet,


Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019