UitMetKinderen Nieuwsbrief 12 juni 2015

3 jaren geleden


Text only:

 
 
 
Nieuwsbrief UitMetKinderen                                                          17 juli 2015

Beste Do,
Deze week een selectie van uitjes die speciale activiteiten in de zomer vakantie organiseren. Blijf ook de komende weken onze Nieuws en tips op de site volgen. 
Volg ons nu ook op Facebook of kijk eens op Twitter voor de laatste tips.

Tips

Reisbelevenissen zonder OV-chipkaart
De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik viert de zomer met een uitgebreid programma vol extra activiteiten en voordeel voor de bezoeker. Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus rijden extra stoomtrams tussen Hoorn en Medemblik, getrokken door de beroemde Bello of een van de andere echte historische stoomlocomotieven. In deze periode kun je ook dagelijks met de grote historische veerboot Friesland tussen Enkhuizen en Medemblik en v.v. reizen.
Eenmaal op station Medemblik is er nog meer te beleven. Reis verder per historische autobus naar o.a Museum De Oude Bakkerij, Kasteel Radboud, het Stoommachinemuseum of Imkerij de Bijenstal.
De jongste bezoekers verkleden zich tijdens de tramrit als Ot en Sien, stoken het kolenvuur en helpen de goederenarbeider tijdens de ontdekkingstocht Stoomsafari.
In Hoorn wordt gewerkt aan een nieuw tramstation naar een voorbeeld uit de periode rond 1900. Het loket is klaar! Een bijzondere plek om de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot te beginnen. Hier heb je niets aan een OV-chipkaart, maar is er gewoon weer een papieren kaartje voor je per spoor verder reist.  Meer informatie en voordelige combinatietarieven: www.stoomtram.nl




Familiewerkplaats
Jong en oud kunnen in Science Center Nemo aan de slag in de familiewerkplaats. Deze werkplaats geeft antwoord op allerlei vragen als: hoe maak je een schakeling waardoor een lampje gaat branden of hoeveel energie wekt jouw eigen windmolen op. Kinderen en volwassenen kunnen deelnemen aan verschillende workshops. De werkplaats is van 4 juli t/m 30 augustus dagelijks geopend van 10:00 17:30 uur. Meer info 


Avontuurlijk Forteiland

Kom naar het Forteiland en ontdek met een kaart in je hand alle uithoeken van het eiland. Zoek naar verborgen dukaten, dwaal door ondergrondse gangen van bunkers of laat je behendigheid zien op de evenwichtsbalk! Of durf jij een vrije val te maken? In de keuken van het fort kunnen pannenkoeken gebakken worden. De dag kost 18,50 per persoon en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. De prijs is inclusief. 19 en 26 juli, 9 en 16 augustus van 10:00 17:30 uur
Reserveren via: www.avondtuurlijkforteiland.nl

Prinsen en Prinsessendag 2015
In juli en augustus zijn er Prinsen en Prinsessendagen bij Paleis het Loo. Dit jaar een sprookjesachtig programma met zeemeerminnen en draken. Poppentheater De Muze speelt ieder half uur een voorstelling over een draak. Kom verkleed en versier je eigen kroon met edelstenen, maak een ritje in een echte koets, blaas regenboogbellen en versier je eigen cakeje. Voor alle activiteiten wordt er 1,50 per kind gevraagd. Dit is exclusief het entreebewijs.
De Prinsen en Prinsessendagen zijn 21 en 28 juli, 4 en 11 augustus. Meer info


Op zoek naar een geschikt Partijtje maak een keuze uit de vele mogelijkheden:
http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Partijtjes.htm


De Code M belevenis
In het kasteel Hoensroek duik je achter de schermen van de familiefilm CODE M. Wandel over de filmset en bekijk de kostuums. Je leert over de musketiers en je doorkruist op een spannende manier het kasteel. Ben je fan van de spannende familiefilm CODE M? In Kasteel Hoensbroek neem je je eigen filmscne op! De officile CODE M belevenis is dagelijks geopend tussen 10.00 - 17.30 uur. Meer info

www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Gratis-uitjes.htm  
Afmelden of wijzigen U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via de site of dat u bij de bestelling van een kortingbon heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. Afmelden van deze nieuwsbrief kan door een antwoord te geven op deze mail met als onderwerp "Afmelden". Wijzigingen kunt u door geven door een antwoord te geven met als onderwerp "Wijziging". Vermeld in de mail uw email adres waar wij de nieuws brief naar toe sturen en uw nieuwe e-mail adres.
Veel plezier met deze nieuwsbrief
Het UitMetKinderen Team

Uitmetkinderen.nl

Categorieën: Dagje uit Dierentuin Pretpark | Avonturenpark Weekend weg
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019