UitMetKinderen Nieuwsbrief 18 juli, zomervakantie

5 jaren geleden


Text only:

 
 
 
Nieuwsbrief UitMetKinderen                                 Zomervakantie, 18 juli 2013

Beste Do,
Komend weekend gaan ook de laatste scholen op Zomervakantie. In deze edite weer bijzondere tips voor een dagje uit met de kinderen.
Volg ons nu ook op Facebook of kijk eens op Twitter voor de laatste tips.

Tips


Ga mee, doe mee en beleef mee!
Vanaf 13 juli tot en met 11 augustus 2013 maakt de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik de Spannendste Tijdreis in de Zomervakantie. Dat betekent vier weken lang een uitgebreide reisbeleving vol activiteiten en gratis extras!Zo kunt u met de extra historische bus naar het Stoommachinemuseum, Kasteel Radboud en Imkerij de Bijenstal. Allen gratis toegankelijk. Voor museum De Oude Bakkerij geldt een korting. En zijn er volop kinderactiviteiten: Stook zelf het kolenvuur, verkleed je als Ot & Sien en help de goederenarbeider.  Voor meer informatie www.stoomtram.nl/zomer


Ernst en Bobbie en de Soepkippenshow in Emmen 
Op zondag 21 juli  om 17.00 uur komen Ernst en Bobbie naar Dierenpark Emmen. De Soepkippenshow van Ernst en Bobbie is al jaren een groot succes in Nederland. Het duo laat de kinderen, in een uur mee doen, zingen en dansen op het podium. De show wordt in Dierenpark Emmen gehouden bij Speelexpeditie Yucatn. Meer info en prijzen...

Zomervakantie op het Muiderslot
Van 6 juli t/m 1 september wordt iedere woensdag de spannende familievoorstelling De wraak van Floris op het slotplein gespeeld. Bezoekers mogen meespelen in dit bloedstollende en vooral humorvolle avontuur over graaf Floris de Vijfde. Het is 1282. Graaf Floris voert al jaren een verbeten strijd tegen de West-Friezen,om de moord op zijn vader te wreken. Graaf Floris voert al jaren een verbeten strijd tegen de West-Friezen. Ditmaal lijkt een overwinning binnen handbereik. Meer info

Kasteel Hoensbroek Binnenstebuiten voor goed en slecht weer.
Uren speel vermaak op het kasteelplein met de spellen die er zijn opgesteld.  Ook zijn er demonstraties en workshops boogschieten, zwaardvechten en pijlen maken en is er wapenuitleg over ridderlijke wapens (vanaf 20 juli t/m 18 augustus).  
Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd en een spannende Kaspeeltocht met schatkisten! Iedere woensdagmiddag rondleidingen. Meer info en prijzen...

Allemaal naar buiten in Buitencentrum Appelscha
In de een natuurgebied als het Drents-Friese Wold valt veel te beleven. Grote dieren zie je niet vaak, maar ze laten wel sporen achter. Kleine dieren vind je overal, maar je moet wel even zoeken. Op iedere woensdagmiddag in de zomervakantie kun je met de boswachter van Staatsbosbeheer mee op een spannende ontdekkingstocht door het bos.
De Allemaal Naar Buiten Tocht is bedoeld voor gezinnen die samen een mooie middag in de natuur willen ervaren. Woensdagmiddag 24 juli om 14.00 uur is de volgende Allemaal Naar Buiten Tocht van deze zomer. Aanmelden is noodzakelijk. Meer info

Meer tips en nieuwtjes
Met Korting naar attracties
Via UitMetKinderen kunt u bij tientallen vermeldingen een kortingsbon krijgen,
soms wel 50%. Meer info http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Korting.htm
Op zoek naar een geschikt Partijtje maak een keuze uit de vele mogelijkheden:
http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Partijtjes.htm

Nieuwe tips, die de afgelopen periode zijn geplaatst, bijgewerkt tot 18-7-2013.
  
Boer'n Xpeditie, Lemelerveld(OV) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Boer-n-Xpeditie.htm
Ben jij iemand die graag wil zien, voelen en beleven hoe het er op een boerderij aan toe gaat, dan is de Boern Xpeditie echt iets voor jou! Door middel van spelletjes, filmpjes en opdrachten word je al snel een echte boerenhulp!
  
Kindertheater de Toverknol Amsterdam, Amsterdam(NH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Kindertheater-de-Toverknol-Amsterdam.htm
Elke maand kun je nieuwe voorstellingen bezoeken, in wondere werelden stappen. Voordat je op avontuur gaat, kun je jezelf verkleden. Het doek gaat op we gaan beginnen!
  
Openlucht recreatie- en zwembad De Waterman, Wateringen(ZH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Openlucht-recreatie--en-zwembad-De-Waterman.htm
Openluchtzwembad De Waterman is een van de weinige openluchtbaden in de regio Haaglanden. Het zwembad bestaat al sinds 1935 en is een begrip voor mensen uit Wateringen en de directe omgeving. Het bad is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen.
  
Kindertheater De Toverknol Haarlem, Haarlem(NH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Kindertheater-De-Toverknol-Haarlem.htm
Elke maand kun je nieuwe voorstellingen bezoeken, in wondere werelden stappen. Voordat je op avontuur gaat, kun je jezelf verkleden. Het doek gaat op we gaan beginnen!
  
Kaarsenmakerij De Witte Hoeve, Giethoorn(OV) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Kaarsenmakerij-De-Witte-Hoeve.htm
Zelf een kaars maken, draaien en kleuren in de Ambachtelijke Kaarsenmakerij.
     
www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Gratis-uitjes.htm  

Afmelden of wijzigen U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via de site of dat u bij de bestelling van een kortingbon heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. Afmelden van deze nieuwsbrief kan door een antwoord te geven op deze mail met als onderwerp "Afmelden". Wijzigingen kunt u door geven door een antwoord te geven met als onderwerp "Wijziging". Vermeld in de mail uw email adres waar wij de nieuws brief naar toe sturen en uw nieuwe e-mail adres.
Veel plezier met deze nieuwsbrief
Het UitMetKinderen Team

Uitmetkinderen.nl

Categorieën: Dagje uit Dierentuin Pretpark | Avonturenpark Weekend weg
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019