UitMetKinderen Nieuwsbrief 22 mei 2015 Pinksteren

3 jaren geleden


Text only:

 
 
 
Nieuwsbrief UitMetKinderen                                 Pinksteren,  22 mei 2015

Beste Do,
Een mooi  lang weekend staat ons te wachten. In deze nieuwsbrief aandacht voor de Pinksteren uitjes.
Volg ons nu ook op Facebook of kijk eens op Twitter voor de laatste tips.

Tips

Ontwerp je eigen Amazigh-tatoeage in het Tropen Musuem 
Tijdens Pinksteren en 31 mei. Er zijn tatoeages die je beschermen tegen gevaar b.v de Imazighen uit Noord-Afrika maken die. Zij maken met lijnen en stippen de mooiste tatoeages die een speciale betekenis hebben. In het Tropenmuseum kun je je eigen tatoeage ontwerpen. En wees niet bang, je kunstwerkje blijft maar een dag zitten.
Tijden en prijzen:
Van 12.00 tot 16.00 uur | aanschuiven mits er plaats is. Reserveren is niet mogelijk. Gratis activiteit. Entree Tropenmuseum 8 (4 t/m 18 jaar)
Kijk ook op http://www.uitmetkinderen.nl/pages/Tropenmuseum.htm 
Capri-Sun maakt een dagje uit voordeliger
Samen dansen in de K3-disco of roetsjen van de glijbaan? Trek er met je gezin op uit! Koop een Capri-Sun actieverpakking en verzilver je korting voor Plopsa of een Roompot vakantie
op www.capri-sun.nl.


2e pinksterdag Beleef de Rith
Een zestal ondernemers houden in het buitengebied rond Etten-Leur en Breda een open dag op tweede Pinksterdag. Waar komen de producten vandaan en hoe worden ze vervaardigd? Ontdek dit onder andere bij Melkveebedrijf De Kleine Meren of Asperge en wijnboerderij De Santspuy. Kom ruiken, kijken en proeven!
Openingstijden en prijzen: De open dag is van 10:00 tot 16:00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.beleefderith.nl
De Appelparade tijdens het Pinksterweekend
De Appelparade is een gratis festival op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek dat plaats vindt in het Pinksterweekend van 23 t/m 25 mei. Het vrolijke festival speelt zich af tussen de boomgaarden van het landgoed. Behalve theater en muziek is er ook een Culinaire markt. Ook de landgoedwinkel is dit lange weekend geopend.
Openingstijden en prijzen: Zaterdag t/m maandag van 11:00 18:00 uur. Entree is gratis. Parkeerkosten zijn 3. Kijk voor meer informatie op: www.appelparade.nl


Op zoek naar een geschikt Partijtje maak een keuze uit de vele mogelijkheden:
http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Partijtjes.htm

Musketiers festijn
In het Pinksterweekend stap je bij Kasteel Hoensbroek in het leven van de drie musketiers. Ridders te paard vertelt het verhaal over deze helden, over ridderlijkheid en vriendschap. Ga terug in de tijd en bekijk de spectaculaire stunts en shows. Er is in dit weekend van alles te doen voor jong en oud.
Openingstijden en prijzen: Dagelijks geopend van 10:00 17:30 uur. Volwassenen betalen 8,25 en kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar betalen 5,75.
Meer informatie? http://www.uitmetkinderen.nl/pages/Kasteel-Hoensbroek.htm
www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Gratis-uitjes.htm  
Afmelden of wijzigen U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via de site of dat u bij de bestelling van een kortingbon heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. Afmelden van deze nieuwsbrief kan door een antwoord te geven op deze mail met als onderwerp "Afmelden". Wijzigingen kunt u door geven door een antwoord te geven met als onderwerp "Wijziging". Vermeld in de mail uw email adres waar wij de nieuws brief naar toe sturen en uw nieuwe e-mail adres.
Veel plezier met deze nieuwsbrief
Het UitMetKinderen Team

Uitmetkinderen.nl

Categorieën: Dagje uit Dierentuin Pretpark | Avonturenpark Weekend weg
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018