UitMetKinderen Nieuwsbrief 27 juni, zomervakantie

5 jaren geleden


Text only:

 
 
 
Nieuwsbrief UitMetKinderen                                 Zomervakantie, 27 juni 2013

Beste Do,
Voor het eerste deel van Nederland is het Zomervakantie. In deze edite weer bijzondere tips voor een dagje uit met de kinderen.
Volg ons nu ook op Facebook of kijk eens op Twitter voor de laatste tips.

Tips


Drouwenerzand Attractiepark, het voordeligste pretpark van Europa!
Gasten van Drouwenerzand betalen niets voor het eten en drinken, de hele dag kun je hier gratis frikadellen, kroketten, hamburgers, frites en softijsjes eten. Limonade, koffie en thee mag je ook zoveel en zo vaak pakken als je maar wilt. Het klinkt misschien onwaarschijnlijk maar dat kan allemaal bij Drouwenerzand voor slechts 12,00 p.p.!
Keuze genoeg, tijd tekort.
De attracties zijn speciaal uitgezocht voor kinderen vanaf 3 jaar, jong en oud kan zich hier de hele dag echt onbeperkt uitleven! Van heerlijk rustig, deinende attracties voor de kleintjes tot  stoere uitdagende attracties voor de grotere jeugd.
 Meer info drouwenerzand.nl


Circus Renaissance in Heerlen t/m 30 juni
Klassiek nostalgisch circus voor de hele familie. In een tentencomplex dat de sfeer van nostalgie ademt, pluche, klatergoud en kroonluchters wordt een sprookjesachtige circusbeleving verzorgd. De klassiek twee uur durende voorstelling brengt internationale artiesten. De circusgeschiedenis is tot in de kleinste details uitgewerkt, zowel de kleding als de acts zetten u terug in de tijd. Meer informatie op uitmetkinderen.nl

Workshop malinkolder maken

In de zomer is een bezoek aan Slot Loevestein nog leuker! Bijna elke dag is er wel iets bijzonders te doen. In het kasteel komen historische figuren tot leven. hoe het is om onder ridder Dirc Loef te dienen en hoe lang het wel niet duurt voor hij eindelijk een echte ridder wordt.  
Workshop malinkolder maken (3, 5, 10, 13, 17 en 19 juli) Tijden: 13.00 en 14.45 uur. Met de ringetjes waar vroeger een malinkolder werd gemaakt, kunnen kinderen op diverse dagen in de zomervakantie een stoere armband maken.
Meer informatie en tarieven.
Vestingmuseum heeft Dukdag op 30 juni

De boogschutters geven de kans zelf eens te proberen doeltreffend te zijn, dienstplichtige soldaten uit de jaren '70  laten zien hoe de soldaat tijdens de Koude Oorlog zijn dagen vulde, door de fotografe wordt je in de houding gezet en vastgelegd in een oud uniform, muzikanten laten je zelf eens de taptoe blazen of ten aanval! trommelen, tussen 14.00 en 16.00 uur knallen de kanonnen er oorverdovend boeiend op los, de rondvaartboot neemt je mee voor een tocht door de gracht en er zijn ook leuke rondleidingen door en over het museum. Meer informatie op UitMetKinderen


Kinderfestival Waterpaard
Waterpaard, voorheen Kinderfestival aan Zee,  strijkt op 30 juni neer op het strand voor strandpaviljoen Staltler & Waldorf in Wijk aan Zee. Waterpaard is het leukste kinderfestival van Nederland met een programma voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar.
Er zijn verschillende workshops en theatervoorstellingen van theatergroep Wie Walvis. Bezoek ook het Louter Kabouter Museum, de Klankbeeldentuin.
Het programma duurt van 11.30 tot 18.00 u. Bij slecht weer zijn de activiteiten overdekt.
Toegang is gratis, maar voor de workshops wordt wel toegang gerekend. Meer informatie
Met Korting naar attracties
Via UitMetKinderen kunt u bij tientallen vermeldingen een kortingsbon krijgen,
soms wel 50%

. Meer info http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Korting.htm
Op zoek naar een geschikt Partijtje maak een keuze uit de vele mogelijkheden:
http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Partijtjes.htm

Nieuwe tips, die de afgelopen periode zijn geplaatst, bijgewerkt tot 26-6-2013.
  
Piraten restaurant de Zwarte Zwaan, Rotterdam(ZH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Piraten-restaurant-de-Zwarte-Zwaan.htm
Bij Piratenrestaurant de Zwarte Zwaan in Rotterdam is het goed toeven voor iedereen met zeebenen. Zodra je aan boord stapt kom je terecht in een piratenschip. Hier geniet je in een ongedwongen sfeer van een heerlijk diner. Het uitzicht op de Maas en de vriendelijke bediening maken de avond compleet.  
Miniport Rotterdam, Rotterdam(ZH) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Miniport-Rotterdam.htm
Bij miniportworld zijn kinderen zelf de kapitein van hun eigen schip. De vloot bestaat uit vier verschillende elektrische bootjes waaronder een politie- en brandweerboot, maar ook een containerschip en dolfijnboot.
  
Blacklight minigolf Loosdrecht, NIeuw Loosdrecht(NH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Blacklight-minigolf-Loosdrecht.htm
Blacklight minigolf in Loosdrecht een absolute sensatie met als enigste Blacklight minigolf in Nederland vier van de negen banen uitgevoerd met bewegende attributen. Zoals, De bewegende klapbrug, Jonny, de open en dichtslaande oester, Bruno de Haai met bewegende bek & Daisy de zeemeermin met bewegende staart.
  
Kids High Tea, Amsterdam(NH) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Kids-High-Tea.htm
Speciaal voor onze kleine gasten hebben we een Kids High Tea samengesteld.
  
Miniport Amsterdam, Amstelveen(NH) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Miniport-Amsterdam.htm
Bij miniportworld zijn kinderen zelf de kapitein van hun eigen schip. De vloot bestaat uit vijf verschillende elektrische bootjes waaronder een politie- en brandweerboot, maar ook een cruise schip en reddingsboot.
  
Kabouterpad Appelscha, Appelscha(FR) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Kabouterpad-Appelscha.htm
We weten het niet zeker, maar er zijn steeds meer aanwijzingen dat er sinds kort nieuwe kabouters wonen in Nationaal Park Drents-Friese Wold. Boswachters van Staatsbosbeheer beweren overal sporen van de kleine bosbewoners te vinden. In dit gebied hebben de boswachters een pad gemaakt om de sporen te volgen. Vanaf 1 mei kan het pad gelopen worden en boswachters roepen de hulp in van kinderen van 3 tot 6 jaar om te helpen zoeken.
  
Boaty Bootverhuur, Amsterdam(NH) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Boaty-Bootverhuur.htm
Bij Boaty Bootverhuur in Amsterdam kun je je eigen fluisterboot huren en zelf over de grachten varen. Je krijgt een goede waterkaart met mooie vaarroutes mee en een korte instructie over de boot. Uiteraard zijn er ook gratis zwemvesten.
  
Boot- en sloepverhuur Waarland, Waarland(NH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Boot--en-sloepverhuur-Waarland.htm
Verhuur van boot, sloep en kano's in Waarland.
  
Elektrosloep huren in Groningen, Groningen(GN) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Elektrosloep-huren-in-Groningen.htm
Ga lekker met zn allen het water op met n van de spiksplinternieuwe elektrosloepjes. De elektrosloepjes bieden plaats aan maximaal 12 personen. Dit uitje is vanzelfsprekend uitermate geschikt voor kinderen.
  
Speeltuin Van Epenpark, Middelburg(ZL) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Speeltuin-Van-Epenpark.htm
In Noordelijk Middelburg ligt in het hartje van de rustige wijk "Nieuw Middelburg" deze prachtige speeltuin. Voor jong en oud is er van alles te doen, speelplezier voor een hele middag!
  
29ste Fietsvierdaagse Venray, Venray(LB) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/29ste-Fietsvierdaagse-Venray.htm
In samenwerking met Jeugdnatuurwacht Venray wordt er op 24 juli een fietstocht van 18 km georganiseerd die speciaal is uitgezet voor de kinderen en hun begeleiders.
  
Speeltuin vrij en blij, St-Annaland(ZL) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Speeltuin-vrij-en-blij.htm
Leuke speeltuin met diverse speelmogelijkheden en toiletten.
  
Speeltuinvereniging `t Baanrakkertje, Heerlen(LB) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Speeltuinvereniging--t-Baanrakkertje.htm
Moderne, leuke en uitstekend ondehouden speeltuin. Met 30 verschillende leuke speeltoestellen. Met een verhard voetbalveld/basketbalveld.
  
Dolfino, Waalwijk(NB) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Dolfino.htm
Indoor speelparadijs en recreatiecentrum. Dolfino bestaat uit een indoor speelparadijs en bowling.
  
Pien, Puk & Co in het Pitboel Theater, Sittard-Geleen(LB) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Pien--Puk---Co-in-het-Pitboel-Theater.htm
Elke 3e zondag van de maand, een leuke kinder- meespeel voorstelling.
  
KidsPlayWorld Hellevoetsluis, Hellevoetsluis(ZH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/KidsPlayWorld-Hellevoetsluis.htm
KidsPlayWorld Hellevoetsluis het leukste overdekte speel- en zwemparadijsparadijs tijdens de zomervakantie. Kinderen kunnen zelf spelen en zwemmen in een veilige omgeving, omringd door leeftijdsgenootjes.
  
Waterbus, Dordrecht(ZH) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Waterbus.htm
Beleef met Waterbus een leuke dagje. Maak een vaartocht en bezoek een attractie, zoals Kinderdijk (Ridderkerk), Ark van Noach (Dordrecht) of Biesbosch (Sliedrecht). Waterbus is een veerdienst tussen Rotterdam en Dordrecht en Drechtsteden.
  
www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Gratis-uitjes.htm  

Afmelden of wijzigen U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via de site of dat u bij de bestelling van een kortingbon heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. Afmelden van deze nieuwsbrief kan door een antwoord te geven op deze mail met als onderwerp "Afmelden". Wijzigingen kunt u door geven door een antwoord te geven met als onderwerp "Wijziging". Vermeld in de mail uw email adres waar wij de nieuws brief naar toe sturen en uw nieuwe e-mail adres.
Veel plezier met deze nieuwsbrief
Het UitMetKinderen Team

Uitmetkinderen.nl

Categorieën: Dagje uit Dierentuin Pretpark | Avonturenpark Weekend weg
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018