UitMetKinderen Nieuwsbrief 28 juni 2012

6 jaren geleden


Text only:

 
 
 
Nieuwsbrief UitMetKinderen                                   Zomervakantie 28 juni 2012

Beste Do,
In deze editie besteden we aandacht aan de zomervakantie die in dit weekeinde in het zuiden van het land gaat beginnen.
 
Volg ons nu ook op Facebook of kijk eens op Twitter voor de laatste tips.

Tips


Zomervakantie in Slot Loevestein
Op 1 juli kunnen kinderen zelf boogschieten, in de vakantie elke vrijdag avond een workshop wapen schilden en zo is er elke weekeinde een leuke activiteit. Denk aan een spellenmiddag of een voorstelling van de valkenier of de kasteel goochelaar.
Meer informatie over het zomerprogramma

Sportlab in Nemo
Zomertentoonstelling Sportlab is nog t/m 2 september, voor een sportieve verbetering. Samen met de coach (Bart Meijer, o.a. bekend van het Klokhuis) ontdekken de kinderen hoe je harder kunt roeien, sneller kunt fietsen, meer penalty's tegenhoudt, hoger springt en je reactievermogen verbetert.  En leer je dat bij voetbal de kleur van shirtjes effect heeft op de kans om te winnen?
Openingstijden en prijzen: http://www.uitmetkinderen.nl/pages/Science-center-NEMO.htm

Bonnefanten Museum in zomerstemming
Deze vankantie organiseert het museum naast de speurtochten, langs kunstwerken die niet helemaal af zijn, ook het project Torenhoog. Kinderen kunnen de torens beklimmen, maar ook van binnen bekijken. Dit kan elke woensdag en zondag middag.
Meer informatie over het zomervakantie programma
Meer Actuele Nieuws en Tips op onze website: http://www.uitmetkinderen.nl/nieuws/
Via UitMetKinderen kunt u bij tientallen vermeldingen een kortingsbon krijgen,
soms 50%. Meer info http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/zoekaktiebon.htm
Maak een Afrikaans Maskertje
A.s. zaterdag en zondag kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar zelf een maskertje maken, net als het Pende volk uit de Democratische Republiek Congo.  In het Tropenmuseum kunnen kinderen aan de slag met klei. Met de maskers drukken de Pende een gevoel voor schoonheid en stijl uit. Bekijk de maskers in het echt op de tweede verdieping in de tentoonstelling Afrika.
Aanschuiven kan vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur vanaf 8,- per persoon (incl. entree)
Meer info: http://www.uitmetkinderen.nl/nieuws/#765
Op zoek naar een geschikt Partijtje maak een keuze uit de vele mogelijkheden:
http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Partijtjes.htm

Nieuwe tips, die de afgelopen periode zijn geplaatst, bijgewerkt tot 28-6-2012.
Zoo Bizar, Orvelte(DR) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Zoo-Bizar.htm
In Zoo Bizar zijn verschillende bijzondere diersoorten op originele wijze te zien,beleef een spannende en educatieve rondleiding in de kleinste dierentuin van Nederland.
  
Groene Hart Sloepverhuur, Alphen aan den Rijn(ZH) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Groene-Hart-Sloepverhuur.htm
Een sloep huren bij Groene Hart Sloepverhuur staat garant voor een gezellig dagje uit met uw kinderen. Een sloep huren kan zonder vaarbewijs. Zwemvesten zijn gratis.
  
Speelpool zomereditie De Scheg, Deventer(OV) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Speelpool-zomereditie-De-Scheg.htm
Een onvergetelijk speelavontuur in Deventer! Bij uitstek geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen kunnen overdekt n toch in de frisse buitenlucht springen, klimmen, glijden, sporten, schaatsen en meer
  
Speelparadijs Assen, Assen(DR) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Speelparadijs-Assen.htm
De rackethal in Assen wordt door Sis de Hagedis omgetoverd tot een waar paradijs vol met opblaasbare structuren, opblaas-spelen en muziek.
  
Scoottours, Den Haag(ZH) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Scoottours.htm
Met de scooter Den Haag e.o. verkennen. Kinderen vinden het heel stoer en leuk achterop te zitten en de stad te bekijken. Of naar zee te gaan of langs de rivier de Vliet naar Leiden.
  
Van Hornehoeve, Weert(LB) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Van-Hornehoeve.htm
De grootste buitenspeeltuin van Weert en omgeving, vol met kindertoestellen. Denk hierbij aan o.a. glijbanen, familieschommels, kabelbaan, wippen en een heuze autobaan van 100 meter lang speciaal voor de kinderen.
  
Zuiderbos midgetgolf, Voorthuizen(GD) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Zuiderbos-midgetgolf.htm
Zeer kindvriendelijke midgetgolfbaan in het Gelderse Voorthuizen.
  
Zeehonden Safari met Frisia rondvaarten, Zierikzee(ZL) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Zeehonden-Safari-met-Frisia-rondvaarten.htm
Over de Oosterschelde (Zeeland) varen regelmatig zeehonden safari's met Frisia rondvaarten. De tochten zijn onder leiding van een natuurgids of ervaren kapitein. Vertrek vanuit St-Annaland of Zierikzee.


A-Mazing Scheveningen, Scheveningen(ZH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/A-Mazing-Scheveningen.htm
Vindt uw weg tussen de meer dan 100 spiegels. Deze spiegels zijn geplaatst in bogen, bogen met een koraaluitstraling en bogen gemaakt van scheepshout.... De vraag is bij elke stap weer..is dit een spiegel of is dit een boog en... kan ik verder lopen?
  
Midget Golfbaan Parkhaven Rotterdam, Rotterdam(ZH) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Midget-Golfbaan-Parkhaven-Rotterdam.htm
Een sportief en gezellig partijtje midgetgolf midden in de bruisende stad Rotterdam. Na een uur heb je alle achttien afwisselende holes gehad. Voor ieder wat wils!
  
Boerendoolhof, Kamerik(UT) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Boerendoolhof.htm
Een te gekke activiteit bij de boer voor het hele gezin! Vind door de metershoge mas de weg en laat je verassen! Naast het doolhof kun je ook op een leuke manier kennismaken met het boerenleven.
  
Het Pret!Festival 2012, Eindhoven(NB) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Het-Pret-Festival-2012.htm
Het Pret!festival 2012 is van 30 juni t/m 8 juli in het IJssportcentrum te Eindhoven. Dit wordt helemaal omgetoverd tot een waar speelparadijs met o.a. Luchtkussens, waterspellen, voetbalspellen en nog veel meer.
  
Historisch Museum Den Briel, Brielle(ZH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Historisch-Museum-Den-Briel.htm
Begin 2012 werd het Historisch Museum Den Briel opnieuw ingericht. In de nieuwe opstelling staan 1 april 1572 en de 80-jarige oorlog centraal. Er is van alles te zien, te horen en te ervaren. Voor kinderen zijn er diverse doe-boekjes beschikbaar.
  
Magic Fair, Limbricht(LB) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Magic-Fair.htm
Het enige middeleeuwse fantasie evenement in Limburg. Naast de standhouders is er muziek, theater, ridders, uilen en heksen. Verder zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud.
  
Rondvaartbedrijf Welvoart, Bellingwolde(GN) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Rondvaartbedrijf-Welvoart.htm
Varen op de enige en unieke Fluisterrondvaartboot in Oost-Groningen op het Oldambtmeer.
  
Watertaxi Hoorn, Hoorn(NH) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Watertaxi-Hoorn.htm
Watertaxi Hoorn verhuurd een elektrische sloep (fluisterboot). Ook rondvaarten door Hoorn.
  
Speelland Zeeland, Goes(ZL) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Speelland-Zeeland.htm
Speelland Zeeland is het grootste indoor speelparadijs van Zeeland. Springkussens, glijhellingen, Hollandse spellen, boerengolf, een stormbaan, een pannaveld, een speedmeter en een enorm verkeersplein zijn onderdelen van deze unieke speelervaring.
  
Kids eiland Den Haag, Den Haag(ZH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Kids-eiland-Den-Haag.htm
Het mooiste en grootste kinderspeelparadijs van Den Haag.
  
Boerengolf Drachten, Drachtster Compagnie(FR) , http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Boerengolf-Drachten.htm
Op de boerderij kan het spel boerengolf gespeeld worden. Boerengolf is een gezellige sportieve activiteit. Het spel wordt gespeeld in de weilanden rondom de boerderij van Mts. S & T van der Lei-Roersma.
  
Fluwels Tulpenland, Sint Maartensvlotbrug(NH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Fluwels-Tulpenland.htm
Beleef de reis van de tulp! Langs een bospad bij een oudhollandse boerderij wordt het verhaal verteld. Voor de kinderen is er een spannende puzzeltocht. Veel informatie en speelplezier voor jong en oud.
  
Viva las Vega's foodfestival, Amsterdam(NH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Viva-las-Vega-s-foodfestival.htm
30 juni vindt het grootste vegetarische festival van Nederland plaats! Er is een markt met live-muziek, een filmprogramma, kookworkshops en het dagprogramma wordt afgesloten met een heerlijke vegaBBQ. Er zijn speciale kinderkookworkshops en films!
  
Kinderboerderij de Naoberhoeve Erica, Erica(DR) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Kinderboerderij-de-Naoberhoeve-Erica.htm
De Naoberhoeve Erica is een kinderboerderij midden in het dorpje erica 7 dagen per week open en gratis toegang voor iedereen met veel diersoorten.
  
Muzee Scheveningen, Den Haag(ZH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Muzee-Scheveningen.htm
In Muzee Scheveningen wordt de geschiedenis van het vissersdorp en de badplaats Scheveningen getoond, samen met het fascinerende dierenrijk onder de zeespiegel. Kinderen kunnen speurtochten doen.
   
Gratis uitjes genoeg
Ondertussen staan er ca. 3000 uitjes op UitMetKinderen, waarvan ca 290 stuks met gratis toegang. Een dagje uit hoeft niet altijd veel te kosten. In het hele land leuke tips voor een financieel vriendelijk uitstapje met de kids: http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Gratis-uitjes.htm  
Kortingscodes voor UitMetKinderen lezers
Op de site staan nu bedrijven die voor de bezoekers van UitMetKinderen een kortingscode of actie hebben kijk voor de aanbieders op magazine.uitmetkinderen.nl/kortingscode

Afmelden of wijzigen U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via de site of dat u bij de bestelling van een kortingbon heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. Afmelden van deze nieuwsbrief kan door een antwoord te geven op deze mail met als onderwerp "Afmelden". Wijzigingen kunt u door geven door een antwoord te geven met als onderwerp "Wijziging". Vermeld in de mail uw email adres waar wij de nieuws brief naar toe sturen en uw nieuwe e-mail adres.
Veel plezier met deze nieuwsbrief
Het UitMetKinderen Team

Uitmetkinderen.nl

Categorieën: Dagje uit Dierentuin Pretpark | Avonturenpark Weekend weg
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019