UitMetKinderen Nieuwsbrief Meivakantie 2012

6 jaren geleden


Text only:

 
 
 
Nieuwsbrief UitMetKinderen                                    Meivakantie 26 april 2012

Beste Do,
In deze editie besteden we aandacht aan de meivakantie tips en de uitjes die een extra programma hebben voor Koninginnedag.
 
Volg ons nu ook op Facebook of kijk eens op Twitter voor de laatste tips.

Tips


Tulpen en Ot en Sien in de Meivakantie
In de Meivakantie organiseert de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik de Spannendste Tijdreis met vele extras! Van 28 april tot en met 6 mei kan volgens een uitgebreide dienstregeling met stoomtram, boot en aansluitende historische autobus naar Kasteel Radboud en Imkerij de Bijenstal worden gereisd. Jonge bezoekers kunnen onderweg deelnemen aan de Stoomsafari en het kolenvuur in de locomotief stoken of zich verkleden als Ot en Sien. Meer info ... 


Voordelig all-in Pretpark, Drouwenerzand Attractiepark!
Ga naar het voordeligste pretpark van Europa en geniet van de unieke all-in formule! De entree is namelijk altijd inclusief eten & drinken en dat allemaal voor slechts 12,00 p.p.! (juli, augustus 13,00) Dit gezellige attractiepark bezorgt jong en oud al vele jaren plezier en gezelligheid met attracties en speeltoestellen voor kinderen tot ca. 14 jaar. Ook d plek voor je kinderfeestje, familiedag en schoolreis! Meer info ...Ongegeneerd billen kijken in Safaripark Beekse Bergen
In de meivakantie organiseert Safaripark Beekse Bergen de themaweken Billen in de Bush. Bezoekers komen van 21 april t/m 6 mei, op speelse wijze, alles te weten over de billen van de dieren. De rangers vertellen in de bus en op de boot alles over de derrires van de dieren in het park. Voor de kinderen is er een speciale Billen Quiz voor de hele familie ontwikkeld in het Afrikadorp. De winnaar van de quiz krijgt Billenkoek.  http://www.uitmetkinderen.nl/pages/Beekse-Bergen-Safaripark.htm

Meer Actuele Nieuws en Tips op onze website: http://www.uitmetkinderen.nl/nieuws/
Via UitMetKinderen kunt u bij tientallen vermeldingen een kortingsbon krijgen,
soms 50%. Meer info http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/zoekaktiebon.htm
Neem een duik in LEGO in het Watermusuem
Tijdens Koninginnedag zijn er veel gratis activiteiten. In de meivakantie wordt het Nederlands Watermuseum ondergedompeld in LEGO. Kinderen kunnen op twee plaatsen aan de slag en daarnaast prachtige beelden bekijken. In het Waterlab testen kinderen van 6 t/m 12 jaar, onder begeleiding, een waterrad. Op de tentoonstellingszolder kunnen 4 t/m 12 jarigen zelfstandig vrij bouwen. Hiervoor liggen meer dan 100.000 LEGOblokken klaar. Op de dag zelf kun je je inschrijven bij de balie.
http://www.uitmetkinderen.nl/nieuws/#689

Op zoek naar een geschikt Partijtje maak een keuze uit de vele mogelijkheden:
http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Partijtjes.htm

Nieuwe tips, die de afgelopen periode zijn geplaatst, bijgewerkt tot 26-4-2012.
De westfriese Tuinfair, Midwoud(NH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/De-westfriese-Tuinfair.htm
Brocante, tuinieren, lifestyle, koken, theater & kunst, bijzondere workshops, demonstraties van ambachten & sensationele theateracts, mooie muziek.  voor kinderenL ballonnenwedstrijd, pony rijden, schminken, kinderboerderij, kinderkeramiekworkshop.
  
Sloepverhuur Haarlem, Haarlem(NH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Sloepverhuur-Haarlem.htm
Een gezellig dagje er op uit en genieten van Nederland op zijn mooist. Dat kan met een huursloep van Sloepverhuur Haarlem. Varen, zwemmen, zonnen, vissen maar bovenal genieten en tot rust komen dat zijn de kernpunten van recreren op het water.
  
Reuselink Binnenspeeltuin, Winterswijk(GD) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Reuselink-Binnenspeeltuin.htm
De spectaculaire klim-, klauter- en glijtoestellen in onze indoorspeeltuin staan garant voor veel speelplezier. De binnenspeeltuin bestaat uit verschillende speellagen met op elke laag uitdagende spelonderdelen.
  
De Kinderwerkplaats, Den Haag(ZH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/De-Kinderwerkplaats.htm
De Kinderwerkplaats is een speelplaats voor kinderen vanaf 4 jaar waar je kan bouwen, proefjes doen en spelenderwijs kunt ontdekken. Er zijn meer dan 20 activiteiten (zoals kaarsen maken, waterraket de lucht inschieten) waar je uit kan kiezen!
  
Nationaal speelgoedmuseum Spelebos, Best(NB) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Nationaal-speelgoedmuseum-Spelebos.htm
Het nationale speelgoedmuseum Spelebos op het museumpark van Bevrijdende Vleugels aan de Sonseweg 39 in Best heeft haar deuren geopend! Groot en klein, jong en oud, speelgoed is bestemd voor iedereen. Het Spelebos is n groot dorp waarbij alle museumstukken verwerkt zijn in prachtige dioramas die volledig tot leven komen middels het gebruik van beeld, licht, geluid en beweging! Druk op n van de vele  knoppen en de beren starten met hun berenliedjes en Barbie & Ken worden in de spotlight gezet. In het Spelebos beleeft u het spelen van toen, weer op een nieuwe eigentijdse manier.
  
Kids Playground Almere, Almere(FL) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Kids-Playground-Almere.htm
Het mooiste speelparadijs vind je bij Kids Playground: een overdekte speeltuin met glijbanen, ballenbakken, klimrekken en veel meer! De kleintjes spelen op de speciale soft-playtoestellen. Maar ook grotere kids kunnen zich naar hartenlust uitleven!
  
Game Museum Amsterdam, Amsterdam(NH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Game-Museum-Amsterdam.htm
Voor gameliefhebbers is Game Museum Amsterdam zeker het bezoeken waard. Leer hier alles over de makers achter bekende games, de game-industrie en digitale helden. In het museum ontdek je de geschiedenis van games door te leren en te spelen.
  
Maquette workshop:  Maak-Het, Lisse(ZH) ,
http://www.UitMetKinderen.nl/pages/Maquette-workshop---Maak-Het.htm
In de WORKSHOPs Maak-Het (maquette-maken) maak je je droomkasteel.
Geef je 2 weken van tevoren op voor locatie Kasteel Keukenhof.
  


Gratis uitjes genoeg
Ondertussen staan er ca. 3000 uitjes op UitMetKinderen, waarvan ca 290 stuks met gratis toegang. Een dagje uit hoeft niet altijd veel te kosten. In het hele land leuke tips voor een financieel vriendelijk uitstapje met de kids: http://www.uitmetkinderen.nl/zoeken/Gratis-uitjes.htm  
Kortingscodes voor UitMetKinderen lezers
Op de site staan nu bedrijven die voor de bezoekers van UitMetKinderen een kortingscode of actie hebben kijk voor de aanbieders op magazine.uitmetkinderen.nl/kortingscode Afmelden of wijzigen U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via de site of dat u bij de bestelling van een kortingbon heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. Afmelden van deze nieuwsbrief kan door een antwoord te geven op deze mail met als onderwerp "Afmelden". Wijzigingen kunt u door geven door een antwoord te geven met als onderwerp "Wijziging". Vermeld in de mail uw email adres waar wij de nieuws brief naar toe sturen en uw nieuwe e-mail adres.
Veel plezier met deze nieuwsbrief
Het UitMetKinderen Team

Uitmetkinderen.nl

Categorieën: Dagje uit Dierentuin Pretpark | Avonturenpark Weekend weg
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018