Komt u ook op 29 september? | Presentaties & Persoonlijk Reisadvies
Tenzing Travel

Komt u ook naar de Afrika Dag?

Wilt u een reis door Afrika maken? Meld u dan nu aan voor onze Afrika Dag op zondag 29 september! Bezoek de inspirerende presentaties (o.a. over Zuid-Afrika, Namibië, Kenia en Mauritius) of schuif bij een van onze specialisten aan voor persoonlijk reisadvies. Zien we u dan?

 
 
 
 
 
Onze specialisten in Namibië
Een van de favoriete ervaringen van Amely, Joyce en Laurie? Het beklimmen van de Big Daddy, de hoogste zandduin van de Sossusvlei. "Daar staan we dan, met onze blote voeten in het rode zand. De zon is net op en we treden letterlijk in de voetsporen van onze voorgangers. Na een flink stuk klauteren staan we bovenop de duin. Recht onder ons bevindt zich de Deadvlei met zijn versteende bomen. Wauw!”

Manon over Botswana
Reisspecialist Manon: "Een reis door Botswana is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Zo zag ik tijdens mijn reis op één dag maar liefst 11 luipaarden, de meest lastige katachtige om te spotten. Ook de olifant die rustig ons kamp binnenstapte, het nijlpaard dat zijn reusachtige slagtanden ontblootte tijdens het gapen en de leeuwengeluiden waarmee ik wakker werd zal ik niet snel vergeten!"

 
 
 
 
    
Specialisten in verre reizen
8,9
Klantwaardering
contact   020-3989398    afmelden

Tenzing Travel website
Tenzing Travel website   •   contact   •   F T Vimeo   •   onze brochures   •   afmelden