Uitnodiging bijeenkomst 23 april

4 jaren geleden


Text only:

Uitnodiging
Ontbijtbijeenkomst 'Rotterdam Hand in Hand'
woensdag 23 april 2014
van 8.00 – 10.30 uur
Rotterdammers zijn – ongeacht hun afkomst, leeftijd of overtuiging – van oudsher trots op hun stad en dragen graag bij een maatschappelijk klimaat waarin we hand in hand samenwerken aan onderling begrip, tolerantie en acceptatie. De diversiteit van onze stad zorgt voor een bijzondere dynamiek waarin veel moois ontstaat, maar waar we soms ook samen voor onverwachte dilemma's komen te staan. In dat geval is het goed dat u als professional of actieve vrijwilliger de juiste verbindingen kunt leggen.
Daarom nodigen de Rotterdamse kenniscentra (Dona Daria, RotterdamV, Kenniscentrum Diversiteit en Radar), het Platform L&R, de Coalitie 'Rotterdammers voor Mekaar' en Dag van de Dialoog u uit om uw ervaringen te delen met collega-professionals en experts op het gebied van burgerschap en samen te onderzoeken hoe we 'Hand in Hand' snel en effectief tot oplossingen kunnen komen op die momenten dat wij elkaar een hart onder de riem willen steken.
We willen tijdens deze dialoogbijeenkomst de basis leggen voor een nauwere samenwerking van alle betrokkenen in de stad, de communicatie onder professionals en actieve vrijwilligers stroomlijnen en – daar gaat het uiteindelijk om – ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en veilig voelt en blijft voelen in onze stad.
De uitkomsten van deze bijeenkomst zullen na afloop aan het nieuwe College van Burgemeester en Wethouders worden overhandigd met als doel tot een stadsbreed actieplan te komen waarin inclusie en het verbinden van burgers en professionals in de stad en in de wijken centraal staan.
U bent van harte welkom!
Ontbijtbijeenkomst 'Hand in Hand' - woensdag 23 april 2014
Locatie: Euromast, Parkhaven 20
Inloop: 8.00 uur
Start programma: 8:30 uur
Einde programma: 10:30 uur
Aanmelden: U kunt ons per omgaande, doch uiterlijk op vrijdag 18 april, uw deelname bevestigen via info@donadaria.nl of 010 – 465 92 96.
Met vriendelijke groet,
namens de organisatoren,
Coalitie Rotterdammers voor Mekaar
Kenniscentrum Diversiteit
RotterdamV, Kenniscentrum Homo-emancipatie
Radar, Kenniscentrum voor gelijke behandeling
Dona Daria, Kenniscentrum Emancipatie
Platform L & R
Dag van de Dialoog
Download de pdf hier: http://www.rotterdamv.nl/nieuws/nieuwsberichten/ontbijtbijeenkomst--rotterdam-hand-in-hand-/
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com.
If you are no longer interested you can unsubscribe instantly:
http://rotterdamv.createsend4.com/t/r-u-xejjtt-cktjluult-r/


Rotterdamverkeert.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018