Uitnodiging gratis seminar met Annemarie van Gaal!

6 jaren geleden


Text only:

Indien je deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.

Ben jij klaar voor de volgende aardverschuiving?


Hallo!
We leven in interessante tijden. De economie trilt op zijn grondvesten. We staan aan de vooravond van grote veranderingen. Of liever gezegd aardverschuivingen. Aardverschuivingen die de economie en onze informatiesamenleving zal laten schudden op haar grondvesten. Welke kansen, mogelijkheden en bedreigingen brengt de aardverschuiving voor mensen en ondernemingen?
Sprekers, ondernemers en auteurs Annemarie van Gaal en Martijn Aslander delen op donderdag 11 oktober hun visie op het nieuwe ondernemen, de nieuwe economie en de voor- en nadelen van onze op en top informatiesamenleving. En jij kunt hun seminar samen met een collega gratis bijwonen.
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht, Entree Oost, Media Plaza
Croeselaan 6
3521 CA UTRECHT
Datum:
donderdag 11 oktober
Programma
13.30 uur
Ontvangst
13.45 - 14.45 uur
Martijn Aslander
14.45 - 15.15 uur
Pauze
15.15 - 16.30 uur
Annemarie van Gaal
16.30 uur
Borrel

Inschrijven
Meld je hier aan
. Je kunt ook een collega gratis meenemen. Let op, maximaal 200 deelnemers kunnen dit gratis inspiratieseminar bijwonen, zorg er dus voor dat je je snel aanmeldt.


Jouw inspirators
Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal (1962) is één van Nederlands meest succesvolle zakenvrouwen, eerst in Rusland en vervolgens in Amsterdam als investeerder, belegger in vastgoed, eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij en auteur van de bestsellers als Succes en Ambitie. Onlangs verscheen haar derde boek, Exit, alles wat je moet weten over scheiden. Ze werkte mee aan financiële programma's als Dragons Den, Ten Einde Raad en Een dubbeltje op zijn kant. Ook heeft ze wekelijks columns in Het Financiële Dagblad en Margriet.


Martijn Aslander
Martijn Aslander houdt zich bezig met het verbinden van mensen, informatie en ideeën. Dynamiek, persoonlijke ontwikkeling en groei hebben Martijns speciale aandacht. De netwerk-en informatiesamenleving biedt grote kansen en mogelijkheden voor de mensheid. Dagelijks verkent Martijn die mogelijkheden door kennis te delen met anderen. Dat doet hij door bijzondere mensen op te zoeken, te ontmoeten en met elkaar te verbinden, door presentaties te geven om zijn visie uit te dragen, en door mee te denken bij allerlei vraagstukken.


Nog even dit
Het seminar is gratis maar als je je aanmeldt, rekenen we wel op je komst. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, geef dit dan zo snel mogelijk door op telefoonnummer 0418-688 588, dan kunnen we andere mensen inspireren.


Met vriendelijke groet,
ISBW Opleiding & Training
 
Else Slegers
Algemeen Directeur


Afmelden

Isbw.nl

Categorieën: Scholing | Studies | Opleidingen
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018