Uitnodiging gratis seminar met Jan-Willem van den Brandhof!

6 jaren geleden


Text only:

Indien je deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.

Hallo!


Inspirerende mensen. Daar leer je het meeste van. Daarom zijn we bij ISBW altijd op zoek naar mensen met een verhaal. In ons volgende inspiratieseminar hebben we spreker en auteur Jan-Willem van den Brandhof en primatoloog Jan van Hooff.


Jan-Willem van den Brandhof is geboeid door hoe we ons brein beter kunnen gebruiken. Hij geeft tips hoe je sneller leert en effectiever informatie verwerkt. Volgens Jan van Hooff communiceren wij hetzelfde als primaten en zijn we ook vergelijkbaar sociaal georganiseerd. Op 21 juni was Jan van Hooff al een van onze inspirerende sprekers. Dit was een groot succes. Heb je de vorige keer gemist, zorg dan dat je er nu bij bent. Kijk voor een voorproefje op ons YouTube-kanaal www.youtube.nl/ISBWopleiding.
Het programma:
Locatie:
ISBW Opleiding & Training
Van Heemstraweg-West 5
5301 PA Zaltbommel


Datum:
donderdag 22 november
Programma


13.30 uur
Ontvangst
13.45 - 14.45 uur
Jan van Hooff
14.45 - 15.15 uur
Pauze
15.15 - 16.30 uur
Jan-Willem van den Brandhof
16.30 uur
Borrel
Inschrijven
Meld je hier aan. Je kunt ook een collega gratis meenemen. Let op, maximaal 80 deelnemers kunnen dit gratis inspiratieseminar bijwonen, zorg er dus voor dat je je snel aanmeldt.

Jouw inspirators


Jan-Willem van den Brandhof
Hij richtte in 1992 BrainStudio op. Het instituut voor sneller leren, effectiever informatie verwerken en het vergroten van creativiteit. Jan-Willem is geboeid door de vraag hoe mensen werken binnen bedrijven en hoe ze omgaan met de grote hoeveelheid informatie. Hij leert je hoe je je hersencapaciteit beter kunt benutten, sneller kunt lezen en leren en effectiever informatie verwerkt. Het is zijn levensmissie om met een team van professionele Brain Trainers breinvriendelijke technieken over te dragen. Met als resultaat dat organisaties productiever zijn en mensen beter kunnen overleven in het informatietijdperk en meer rust in hun hoofd kunnen creëren.


Jan van Hooff
Hij groeide letterlijk op tussen de dieren. Zijn ouders waren beide directeur van Burgers' Zoo, het dierenpark dat zijn grootvader oprichtte. Jan van Hooff studeerde biologie in Utrecht en Oxford en deed jarenlang onderzoek naar de sociale communicatie, het sociaal gedrag en de sociale organisatie van dieren, in het bijzonder primaten zoals orang-oetans en chimpansees. Hiervoor deed hij jaren veldwerk in Indonesië. Zijn belangstelling gaat er vooral naar uit, hoe dieren tot onderlinge dienstbaarheid en samenwerking kunnen komen ondanks allerlei spanningen en strijdige belangen.


Twitter mee
Het seminar is ook live te volgen via een twitter-stream op www.isbw.nl/live_seminar. Plaats een tweet met #ISBWseminar en jouw tweet wordt geplaatst op de pagina. Degene met de origineelste tweet wordt beloond met een boek van Jan-Willem van den Brandhof. We zijn benieuwd naar jouw tweets.


Nog even dit
Het seminar is gratis maar als je je aanmeldt, rekenen we wel op je komst. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, geef dit dan zo snel mogelijk door op telefoonnummer 0418-688 588, dan kunnen we andere mensen inspireren.


Met vriendelijke groet,
ISBW Opleiding & Training
 
Else Slegers
Algemeen Directeur


Afmelden

Isbw.nl

Categorieën: Scholing | Studies | Opleidingen
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018