Rewined.nl | Bekijk de nieuwsbrief online

Great Sale Wijnboerderij Soest

Graag nodigen wij u uit voor de Great Sale op zaterdag 26 november en zondag 27 november 2016 op de Wijnboerderij in Soest. Schrijf u nu in op www.wijnboerderij.nl/proeverij.








Great Sale Special! Magnum Scaramanga.

De eerste kerstknaller van de Great Sale kondigen we graag aan! Verras vrienden en familie met 1,5 liter Scaramanga van het wijnhuis Nabygelegen. Een indrukwekkende wijn in een indrukwekkende fles!! 





Aanmelden voor de Great Sale

Op zaterdag 26 en zondag 27 november bent u van harte welkom op de Wijnboerderij van 13:00 uur tot 17:00 uur. Deelname aan de Great Sale bedraagt 12,50,- EUR p.p. (Uitgezonderd houders van de Vaste Gasten Pas). De kosten worden in mindering gebracht bij een eventuele bestelling boven de 100,- EUR. Schrijf u nu in op www.wijnboerderij.nl/proeverij.













Kerstwijnen bij de Great Sale!

De kerst staat weer bijna voor de deur en daarom hebben wij voor u een topselectie gemaakt uit de lekkerste wijnen. Onder het genot van heerlijke hapjes verzorgd door Mercuur's kunt u alle wijnen proeven. En vindt u de wijnen lekker? Dan kunt u ze bij ons voor een aantrekkelijke prijs kopen! Kortom, de Great Sale heeft weer alles in zich om een groot en gezellig succes te worden.



©2016 Rewined.nl - Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om uit te schrijven