Zaterdag 13 oktober | Canada & Amerika | Presentaties & Persoonlijk Reisadvies
Bekijk deze nieuwsbrief online.
 
 
 
 
Brochure aanvragen
Contact
     
 
 
Komt u ook naar onze Noord-Amerika Dag?
Droomt u van een reis naar Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden? Of staat Canada bovenaan uw bucketlist? Kom dan naar onze Noord-Amerika Dag op zaterdag 13 oktober! Bezoek de inspirerende presentaties en schuif bij een van onze specialisten aan voor persoonlijk reisadvies. Zien we u dan?
Meer informatie en aanmelden
Reisspecialist Melissa over Zuidwest-Amerika
Melissa: "Zuidwest-Amerika... een onvergetelijke ervaring! De ene dag werd ik in Bryce Canyon verrast door bijzondere rotsformaties en de andere dag maakte ik kennis met de glimmende limousines, flikkerende gokkasten en Eiffeltoren van Las Vegas!"
Bekijk haar video van Bryce Canyon
Aanmelden voor de presentatie
Reisspecialist Margaux over West-Canada
Margaux: "Per watervliegtuigje vloog ik naar de Knight Inlet Lodge, dé plek om grizzlyberen te zien in West-Canada. De vlucht was al een ervaring op zich, maar het hoogtepunt volgde tijdens de Bear Viewing Tour. Toen zag ik op slechts 20 meter afstand een beer eten. Wauw!"
Bekijk de video
Aanmelden voor de presentatie
Reisspecialist Lyanca over Oregon
Lyanca: "Oregon is fantastisch! De natuur is zo divers. Hier bewondert u prachtige kustlijnen, grillige rotsen, besneeuwde bergtoppen en een enorm kratermeer. En misschien heeft u er al van gehoord? De Painted Hills (geel-, rood-, oranje- en zwartgekleurde heuvels), die vindt u hier ook!"
Lees haar verhaal
Aanmelden voor de presentatie
Reisspecialist Lyanca over Yukon
Lyanca: "Yukon is het wilde hart van Canada. Hier reed ik urenlang over eindeloze wegen, zonder ook maar iemand tegen te komen. Ondertussen genietend van de uitzichten op de bergen, bossen en meren. Ook bijzonder: het Noorderlicht en de vlucht boven de gletsjers en bergen!"
Lees haar verhaal
Aanmelden voor de presentatie
CONTACT
REISBUREAU
OFFERTE
ADVIES THUIS
MAIL ONS
  Contact Privacy Afmelden
© 2018 Tenzing Travel