Beste relatie,

'De waterstofhub van Europa', 'de nieuwe energiehaven' en 'grootste draaischijf van groene waterstof'. Havens in Nederland en Vlaanderen duikelen over elkaar heen om de beste, de sterkste, de eerste en de grootste te zijn. Maar waar vinden de havens elkaar op weg naar één waterstof-ecosysteem? Samen met de ceo's van alle Nederlandse en Vlaamse zeehavens gaan NT en Flows op zoek naar een antwoord op die vraag tijdens de Vlaams-Nederlandse Havendag op donderdag 30 juni.

We staan niet alleen stil bij de kansen van waterstof, de hele mix voor energietransitie komt voorbij. Want hoewel elektrificeren veel kansen biedt voor de sector, wacht hier ook een bijna onmogelijke opgave. Het stroomnet is 'zo goed als vol'. Hoe gaan de netbeheerders zorgen voor voldoende capaciteit? Is het een kwestie van extra kabels aanleggen of moet er gezocht worden naar andere oplossingen? De ceo's van zowel TenneT als Elia praten ons bij tijdens het evenement. 

Nieuwsgierig? Bekijk hier het hele programma.

Graag nodig ik u uit om aanwezig te zijn tijdens de Vlaams-Nederlandse Havendag op 30 juni in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. U kunt zich kosteloos registreren

Alvast bedankt voor uw deelname.

Bart Pals

Hoofdredacteur Nieuwsblad Transport
bart.pals@promedia.nl

​​ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
|+31 (0) 10 280 1000
www.promedia.nl

Uitschrijven emails Vlaams-Nederlandse Havendag | Update emailvoorkeuren | Uitschrijven NT events