Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Zwaar uitzendjaar
In de laatste maand van 2020 steeg de omzet van de uitzendsector met 2% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Maar de uitzendbranche is in 2020 in totaal flink gekrompen ten opzichte van 2019.
Flexmarkt
Arbeidsmigranten
Er lijkt een Kamermeerderheid te zijn voor het invoeren van de plannen van het Aanjaagteam Arbeidsmigranten. Dat bleek gisteren tijdens het arbeidsmarktdebat dat ter ere van het 60-jarig bestaan van ABU is gehouden.
(advertorial)
alt
Voorbeelddocument:
Ontslag op staande voet
Bij een terecht gegeven ontslag op staande voet eindigt de arbeidsovereenkomst met onmiddellijke ingang. Opzegging met toestemming van het UWV, instemming van de werknemer of ontbinding door de kantonrechter is in dat geval niet nodig.
Flexmarkt
Hogere WW-premie flex
Werkgevers moeten door de WAB al een hogere WW-premie voor flexibel werk betalen. Maar deze premie dekt nog niet volledig het hoge werkloosheidsrisico van uitzendwerk - dat zegt althans DNB.
(advertorial)
alt
Verzuimtool: loondoorbetaling en controle bij ziekte
Vanaf het moment dat een medewerker ziek wordt, kan er van alles mis gaan. Loondoorbetaling bij ziekte of niet? En welke stappen mag en moet je doorlopen na de ziekmelding?
Met de verzuimtool van PW. pro - gevalideerd door KZO| 013 advocaten - maak je geen fouten.
Flexmarkt
7 vragen over backoffice
Martijn Remmelzwaal en Henk Geurtsen (Experts in Flex) beantwoorden 7 vragen over hoe je jouw mid- en backofficeprocessen kunt verbeteren.
PW
Stevige bedrijfskundige ondergrond voor HR
In deze collegereeks laten zes hoogleraren en praktijksprekers je zien hoe je jezelf kunt ontwikkelen tot een businesspartner met een stevig bedrijfskundig inzicht. 

Zowel online als op locatie te volgen. 
PW
HR als strategisch businesspartner
Tijdens de collegereeks HR Strategie bekijk je HRM vanuit een bedrijfskundig perspectief en leer je het HR-beleid op strategisch niveau vorm te geven. 

Zowel online als op locatie te volgen.
Flexmarkt
Uitbreiding steunpakket
De overheid trekt nog eens 7,6 miljard euro uit voor uitbreiding van de al bestaande steunpakketten voor werkgevers en ondernemers. De NOW-vergoeding gaat omhoog en de TVL wordt uitgebreid.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright