Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Uitzenders en payrollers zien niets in WAB
Een ruime meerderheid (58%) van de professionals in HR, de uitzendsector en de payrollbranche denkt niet dat de maatregelen uit Wet arbeidsmarkt in balans WAB) het gewenste effect zullen hebben.

alt
Talent & Performance Management 
Hoe behoudt u toptalenten binnen uw organisatie? Hoe laat u hen op de beste manier performen? Tijdens het congres Talent & Performance Management wordt u door topsprekers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. 
Flexmarkt
ABU: opnieuw daling uitzenduren en omzet
In deze afgelopen periode (periode 6) daalde het aantal uitzenduren met 6% en de omzet daalde met 2% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

alt
Erasmus Masterclass Leiderschapsontwikkeling 
Verhoog in één dag uw leiderschapskwaliteiten! Tijdens deze Masterclass i.s.m. Erasmus Universiteit Rotterdam gaat aan de slag met uw leiderschapsvaardigheden waarmee u dat verschil kunt maken binnen uw organisatie. U krijgt de instrumenten en inzichten aangereikt. 
Flexmarkt
Gevolgen WAB voor payrollpensioen?
Volgens de WAB moeten payrollwerknemers recht krijgen op een adequate pensioenregeling. Wat houdt dat in?
Flexmarkt
De Belgische uitzendmarkt krimpt fors
Ook de Belgische uitzendmarkt heeft het moeilijk. Het aantal uitzenduren daalt steeds sneller. De oorzaak is de gespannen arbeidsmarkt.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright