Zeven Nederlanders in Best Chef Top 100
Delft zet undercovergasten in om horeca te controleren | De Delftse horeca kan zich vanaf vrijdag 25 september opmaken voor undercovergasten die namens de gemeente coronamaatregelen checken. Delft zegt deze 'gasten' de komende maanden steekproefsgewijs in te zetten. 'Om te genomen maatregelen te controleren.' | |
|
| (advertorial) | Op zoek naar vega inspiratie? | Met #Vega_n_Friday inspireren we food professionals om te variëren met vegetarisch, vegan en plantbased gerechten. Elke vrijdag staat er een gloednieuw recept op onze socials die gemakkelijk en snel te maken is. Speel in op de vega(n) trend met onze wekelijkse online recepten. | |
|
| (advertorial) | Verras met herfstspecials. | Verras jouw gasten en serveer koffie en thee specials die passen bij het seizoen én inhaken op serveertrends. Door de elementen geur, smaak en presentatie op elkaar af te stemmen, creëer je in een handomdraai een smaakvolle herfstige koffie- of thee variatie. | |
|
| Zo informeer je gasten snel en simpel over je bierkaart | Om gasten te informeren over bepaalde bieren, over verschil in smaak, sterkte of type, wil je niet verzanden in een brij van woorden en bijzinnen. Zo leg je kort en bondig je bierkaart uit aan je gasten en wat een bier inhoudt. | |
|
| Hoe bij 11 O’Coffee een passant eigenaar werd | Ahmed Hussein raakt bij toeval aan de praat met de eigenaar van een koffiebar in Bussum. Hij weet weinig van koffie, toch heropent hij 1,5 jaar later de zaak als 11 O’Coffee. Met zijn innemende glimlach verovert hij razendsnel zijn plekje in de lokale markt. | |
|
| Recept: De favoriete stamppot van Kranenborg | Chef Robert Kranenborg maakt op donderdag 8 oktober de grootste aardappelstamppot van Nederland. Om de nieuwe Nederlandse aardappeloogst te vieren, deelt hij gratis 1000 porties van zijn favoriete, vegetarische stamppot uit op het Museumplein in Amsterdam. | |
|
| Smaakbeleving: koffie in dikwandige kop zoeter | De smaak van een kop koffie is meer dan alleen wat er ín de kop zit. Hoe gasten de smaak van koffie ervaren, wordt door nog veel meer factoren beïnvloed. Van de dikte en de kleur van het kopje tot de muziek en stoelen in je zaak, zegt koffie- en smaakexpert Joost Leopold. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|