UNIEK HOEPELNUMMER BIJ GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

1 jaar geleden


Text only:

Kata Kiss is een echte circusprinses. Ze imponeert iedereen met haar wervelende hoepel act en...

Wij presenteren: een uniek hoepelnummer!

 
 

CIRCUSPRINSES OP HET MALIEVELD

Ze heeft een klassiek circusnummer vertaald naar de 21ste eeuw. Kata Kiss is een circusprinses. We zagen haar met haar wervelende hoepel act bij het beroemde Circusfestival van Boedapest in Hongarije. Een plek waar vernieuwende artiesten hun nummer aan de internationale entertainment wereld presenteren. Kata imponeerde direct met haar spectaculaire act. Het tempo is hoog en muziek, kostuum en tricks zijn perfect op elkaar afgestemd. De stijl past goed bij het Nederlandse publiek: modern, spectaculair en spraakmakend. Kata ontwikkelde na haar deelname aan het circusfestival een bliksemcarrière die haar onder meer naar shows in Portugal en Israël bracht. We zijn er trots op om dit bijzondere nummer nu in Den Haag te kunnen presenteren.

LEES MEER

 

BEZOEK HET CIRCUS EN STEUN UNICEF

Door de oorlog in Syrië hebben miljoenen kinderen het zwaar. Met de winter in aantocht wordt het leven voor hen zo mogelijk nóg moeilijker. Zeker als ze in vluchtelingenkampen wonen of in huizen zonder verwarming. Groot Kerstcircus Den Haag wil samen met UNICEF Nederland Syrische kinderen warm houden deze winter en daarbij kunnen ze uw hulp goed gebruiken. Van elk verkocht ticket gaat 1 euro naar de Syrische kinderen. Wilt u meer doen? Voor maar 5 euro geef je een kind bijvoorbeeld al een lekker warme deken. Uiteraard doet UNICEF meer dan het uitdelen van dekens alleen: de kinderen krijgen ook winterkleding, onderwijs en psychosociale zorg. Klik op onderstaande link voor meer informatie. 

STEUN NU

 

Er op uit in de herfstvakantie?

Groot Kerstcircus Den Haag werkt al jaren samen met Camperfun.nl. Beide bedrijven zetten zich immers in voor familieplezier. Zoekt u nog een leuk uitje voor in de herfstvakantie? Wilt u reizen zoals een circusartiest? Kijk op de site van Camperfun.nl en boek een last minute vakantie met een camper. Het aanbod is groot en geschikt voor elk budget. Plan een avontuurlijke reis met Camperfun.nl en maak uw herfstvakantie onvergetelijk!

LEES MEER

 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Kamasutrabeurs.nl/

Categorieën: Erotique
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019