Onleesbaar? Bekijk online.

19 JUL

UPDATE
RSS feed Volg ons op Twitter
[Alt-Text]

Update 19 juli

De zomerperiode is begonnen maar de voorbereidingen voor de tweede helft van het jaar zijn in volle gang. Je kunt tevens deelnemen aan een leuke actie: meld een nieuw lid aan en bezoek een event naar keuze gratis! Bij aanmelding van het nieuwe lid graag 'Zomeractie' vermelden.

Nog meer voordeel: Leden van Automotive Insiders hebben gratis toegang tot de database en heel veel andere informatie die te vinden is op de nieuwe site Carmonitor.nl van Aumacon.

De afgelopen tijd zijn er weer de nodige blogs en videoverslagen van events geplaatst. Ook foto’s van onze jaarlijkse golfdag waarvoor helaas voor velen geen ruimte meer was. Zorg dat je de volgende keer vroeg inschrijft!

Op het geslaagde Eerste Nationaal Telematicacongres bleek weer eens dat de ontwikkelingen op dit gebied razendsnel gaan. NXP heeft mede daarom een platform ontwikkeld voor semi-autonome en volledig autonome voertuigen. Automakers en toeleveranciers kunnen dit platform gebruiken om geavanceerde ADAS-systemen en andere zelfrijdende ontwikkelingen op te baseren. Deze video biedt meer duidelijkheid.

Telematica en data gaan hand in hand. Consumenten die een connected auto kopen moeten meer keuzemogelijkheden krijgen welke data ze beschikbaar stellen, aan wie en waarvoor de data gebruikt worden, aldus Philippa Lawson (what’s in a name…), juriste op het gebied van privacy in deze video.

Twee startups die we eerder een presentatie gaven op een event, hebben de afgelopen weken flink geld opgehaald: Part-up € 650.000 en Fixico maar liefst 2 miljoen!

Ongeveer één op de acht Nederlanders heeft wel eens geld verdiend door zichzelf aan te bieden op een digitaal platform, zoals Werkspot, UurtjeOver of Amazon Mechanica Turk, aldus TNO. In totaal gaat het dus om 1,4 miljoen mensen die onderdeel zijn van de Gig Economy.

Innoveren blijft lastig. Een aardig boek dat je op weg kan helpen is het Innovatiedoolhof van Gijs van Wulfen. Hier een interview met de auteur.

Ga je investeren in nieuw personeel, denk dan ook even hieraan.

Tot slot ter overweging in de vakantie: wat te doen met lastige medewerkers, uhhh zeg maar personeel

Fijne vakantie!

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door onze business partners:

BHG Bovemij BHG RecyBEM

Automotive Insiders: bron van kennis, inspiratie en business!

Word lid!

Automotive Insiders

Volg ons ook op

Het grootste onafhankelijke managementnetwerk nodigt je uit lid te worden van de Automotive Insiders Societeit.

Contact
Agenda
Societeit
Cursus
Terugblik & Blog

Twitter
RSS

[Alt-Text]

Deze e-nieuwsbrief wordt periodiek verzonden. In deze e-nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws van Automotive Insiders. Incidenteel wordt een extra nieuwsbrief verstuurd.

Wanneer u deze e-nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden.