Lieve lezer,

Met gepaste trots presenteren we je de spetterende glittercover van het nieuwe Hard//hoofd magazine, met als thema ‘Sorry’! De cover is ontworpen door Studio Ski en valt in maart al glitterend bij onze abonnees door de brievenbus. 

Nog geen abonnee en benieuwd naar de nieuwste editie? Al 1.653 trouwe lezers gingen je voor! Sluit je ook aan; voor slechts €2,50 per maand ontvang je Hard//hoofd magazine tweemaal per jaar. Wees er op tijd bij: na 31 januari is het magazine niet meer te verkrijgen.

Al abonnee? Jouw magazine valt in maart op de mat. Help je ons mee om onze makers een zo groot mogelijk podium te geven? Stuur deze mail dan door naar vijf contacten die je ook flinke dosis Hard//hoofd gunt! 


Over het magazine
Met een stamelende sorry bied je een verontschuldiging aan. Je trekt een opzichtig pruillipje om de uitspraak kracht bij te zetten. Of is je sorry uit frustratie geboren? Een ‘sorry hoor’ – ongemeend en weinig verzachtend – want waar komt toch de drang vandaan om sorry te zeggen als je niets fout hebt gedaan? Wat voor bevrijdende zucht ontsnapt er aan jouw lichaam als er eindelijk een excuus door de regering wordt gemaakt? Vind herkenning of daag je eigen sorry-gedrag uit in ruim 120 pagina’s Hard//hoofd magazine.

Aan het magazine werkten meer dan 40 talentvolle schrijvers en beeldmakers mee, maar ook tientallen redacteuren achter de schermen. Net als bij de afgelopen edities is elke pagina uniek vormgegeven en op zichzelf een symbiotisch kunstwerk van tekst en beeld. 

We wensen je veel leesplezier!

Lees snel meer!
Met goede groet,
 
Jochum Veenstra, Lisanne Brouwer en Elianne van Elderen
Hoofdredacteur, uitgever en chef magazine
Twitter
Facebook
Instagram
Copyright © 2024 Hard//hoofd
Eerder heb je een magazine van ons ontvangen of gaf je aan om op de hoogte te willen blijven van Hard//hoofd. Heb je geen abonnement op het magazine maar wil je het wel ontvangen ga dan naar: https://hardhoofd.com/bestel-magazine/

Ons adres is:
Hard//hoofd
Da Costakade 158A
Amsterdam, Noord-Holland 1053 XC
Netherlands

Add us to your address book


Wil je je voorkeuren wijzigen?
Je kan je voorkeuren wijzigen or of je voor deze nieuwsbrief uitschrijven.