Koidream
Naar de website Uw mening wordt gewaardeerd Openingstijden

De grootste Aquaria-, Koi-
en vijvervis-specialist van Gelderland!


Ervaar het gemak van
online winkelen op onze nieuwe webwinkel koidream.com


Beste Dhr. John Do.

Op het moment is het weer buiten met pieken en dalen en dat zien we ook terug in de handel! Zo is er een paar maanden terug een groothandel over de kop gegaan waardoor wij veel klanten erbij hebben gekregen. Hierdoor is het werk betreft de opbouw van de zaak een kleine beetje stil komen te liggen.... Nouja stil... Echt stil ook weer niet, maar het gaat nu even wat minder snel dan we zelf zouden willen. Hoewel we zouden de prijzen van de vissen kunnen verhogen om extra mensen aan het werk te zetten. Maar aangezien de zomervakantie ook over enkele weken al voor de deur staat pakken wiij tegen die tijd de draad wel weer op. Tja, ik blijf thuis om voor u open te blijven in de vakantie!!

 

Visvoer!!

Tegenwoordig is er van alles op de markt te koop, en we zien ook velen merken als Hikari, Sera, Tetra, Sani.... voorbij komen! Vaak mooie verpakkingen met Japanse teksten erop, alleen ooit eens afgevraagd waarom europese kwekers (waaronder koidreams Viskwekerij) bepaalde voeren niet gebruiken.... Dat terwijl er op bepaalde forums, ledenboekjes volop reclame over wordt gemaakt... Zal eens een simpel voorbeeld geven, zoals iedereen weet verkopen wij Discusvissen van Stenkder! Maar ook het voer wat gebruikt wordt op die kwekerij, terwijl bepaalde groothandels van die mooie gele en groene potjes gevuld met korreltjes beweren dat hun voer het beste is.... Maar die groothandels kweken, importeren of verkopen geen vis... Dan te bedenken dat Stendker al + 50 jaar bestaat en een voer heeft ontwikkeld waar vissen het goed op doen. Dus wie weet het beter, de mooie man of vrouw in pak of de boer in gewone kleren die weet hoe hij een perfecte vis kan kweken...... Zo is het ook in koiland, wij zien velen soorten voeders. Alleen goed voer wat goed is in het buitenland, is niet altijd meteen goed voer in Nederland. Want wat is bijvoorbeeld het verschil betreft de waterwaarde`s in Japan en Nederland... Wat ik wil zeggen, het voer in Japan of China is zo samengesteld dat vissen die in die omstandigheden leven het voer anders verteren dan vissen in Nederland. Want wist u dat bv de pH waarde in aquaria of vijver ook een rol speelt de voedselopnamen van de vis...... Zoals de meeste weten, kweken wij al ruim 20 jaar vissen en hebben velen voeders voorbij zien komen. Alleen niet elk voeder voldoet aan het gewenste resultaat.... Door een brede internationale samenwerking in Europa hebben wij een top voer weten samen te stellen die voldoet aan onze eissen, ons Nederlands klimaat en onze Nederlandse watersamenstelling. Dit voer verkopen wij onder de naam Fishtale! 

Kijk maar eens op de volgende link en tevens ook een leuk vaderdags cadeau:

Visvoer

De voeders van Fishtale zijn zorgvuldig samengesteld en getest, zowel in buitenvijvers als in gesloten systemen (quarantainebakken, stockeerbakken, enz.). De behaalde resultaten spreken voor zich: in vergelijkende wetenschappelijke experimenten presteren de Fishtale voeders minstens even goed als de meest gerenomeerde merken. “Een vis is wat hij eet”: drie belangrijke factoren in het leven van een siervis worden bepaald door de voeding: 1) de gezondheid en conditie van de vissen, 2) de groei van vissen, en 3) de kleur van de vissen. Afhankelijk van de vissoort, het jaargetijde en het levensstadium van de vis (jong, oud, grootte, enz.) is een bepaalde voersoort het meest geschikt.

Voor vragen mail gerust: info@koidream.com

 

Naast het geven van Visvoer is het geven van vis ook heel leuk!! Wij hebben daarom naast onze andere scherpe koi acties ook super acties met de steuren!!!

Vaderdag acties!!

 

Diamant Steur

+120 cm

350,- p.st. - 2 voor 650,- euro

50 / 60 cm

45,- p.st.

 

Zebra steuren

 

30 / 35 cm

23,50 euro p.st. - 2 voor 45,-


 

Sterlet

15 cm

6,50 p.st.

2 voor 12,50 euro

Albino Steuren

35 / 40 cm - 19,50 p.st.


 

Maar wij hebben nog veel meer hoor......

 

Het aanbod bij koidreams:

 

Wij zijn weer weer druk geweest afgelopen weekend speciaal voor u, en wat hebben wij te bied:

- Tropische vissen & Discusvissen 7 juni nieuwe VOORRAAD DISCUS!!!!!

- Vijvervissen die koud zitten en zo de vijver in kunnen

- Diverse soorten import Koi & Eigen kweek koi`s

- Vijverplanten, Zuurstofplanten & Aquariaplanten

- Pompen, Filters, UVC, Folie, PVC, Visvoeders, aquaria benodigdheden....

Afgelopen week hebben wij weer nieuwe vis binnen gekregen uit Tjechie, Israel, Duitseland en natuurlijk diverse Vijvervissen uit eigen kwekerij..... 

Een Tip:

Neem altijd een watermonster van het water waarmee u uw vijver of Aquaria wilt vullen. Ook als u leidingwater neemt want met name de hardheid verschilt sterk van streek tot streek. Want alle opgeloste stoffen reageren met elkaar, alles vormt een evenwicht en als de concentratie van de ene stof verandert, veranderen de concentraties van de andere stoffen mee. Dus hou uw water waarde in de gaten, want het gebeurt vaak genoeg dat u een vis koop die goed is, maar dat hij de volgende dag plat lig, dit komt omdat de vissen die er al in zitten langzaam met het water mee gegaan zijn, terwijl de nieuwe vissen dan als het ware een klap krijgen wat een gevolg met zich mee brengt!

 

Koidream, wij helpen u graag!

 

Velen Soorten mooie Vijvervissen!!

Goede bacterien in de vijver zijn onmisbaar!! Er wordt veel aangeboden, alleen laat je niet alles in de hand drukken... Wij werken hier graag met Eco Treath! Meer info klik op de foto!!

Fishtale laat zien dat goed voer niet duur is!! Wij gaan de strijd aan met het dure importvoer! Die niet gericht zijn op de hollandse omstandheden!!

HET BESTE VOER WAT ER OP DIT MOMENT TE KOOP IS!!!

Last van Algen, Koidream biedt velen oplossingen!!

 

Kom gerust langs om te kijken, wij hebben de grootste collectie vijvervissen in de Regio!!!

Wij zijn Groothandel - Verdeler van oa; OASE Vijverproducten, Fishtale Koi en Visvoer, Fishtale Medicijnen en Waterverbeteraars,  EcoTreat, Malamix..... Voor handelaar, Hovenier en Particulier!!

Handelaren opgelet, mail naar info@koidream.com en vraagt onze handelaars-prijslijst aan!!!

Bestellen kan voor particulieren ook via de webshop, bij orders tot 100,- euro rekenen wij 7,- euro verzendkosten binnen Nederland! Hele kleine dingen, die per enevelop verstuurd kunnen worden rekenen wij nog minder!! Order boven de 100,- euro zijn gratis, mits het verzendtechnisch mogelijk maakt...

LET OP ELKE VRIJDAG HEBBEN WIJ KOOP AVOND TOT 20:00 UUR!!

Winkeliers, Groothandels, Hovenier en kwekers, kunnen ook buiten de openingstijden op afspraak terecht bij Koidream! Uw leverancier op het gebied van Vijvervissen, Japanse Koi, Eigenkweek Koi, Waterplanten, Vijverpompen, Vijververlichting en velen andere Vijverbenodigdheden!

 

 

Maandag: 13:00 – 17:30
Dinsdag : gesloten
Woensdag: 10:00 – 17:30 uur
Donderdag: 13:00 – 17:30 uur 
Vrijdag: 10:00 – 20:00 uur (Koop-avond)
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur.
Zondag: Gesloten

 

kerkstraat 4 - 6675 BR Valburg - Tel.: 06-55.943.984