Op zoek naar een leuke verrassing voor jouw vader op Vaderdag?
Lees online
Orchideeën Hoeve
Vaderdag in de Orchideeën Hoeve

Vaderdagtip! Beleef een avontuurlijke jungle-expeditie

Op zoek naar een leuke verrassing voor jouw vader op Vaderdag? Ga op jungle-expeditie in de Orchideeën Hoeve! Zondag 18 juni beleef jij samen met jouw vader en familie de spannendste avonturen in de Orchideeën Hoeve. Trotseer samen de uitdagende junglepaden, voer de reusachtige roodstaartmeervallen en laat zien dat jullie echte rangers zijn. Is jouw vader een echte avonturier? Bezoek om 12.00 of 14.00 uur het Jungletheater en laat jouw vader oog in oog staan met de griezeligste jungledieren.

Ontdek het programma
Vernieuwde toiletten

Laat hier je boodschap achter

Een bezoek aan het kleinste kamertje een beleving op zich? Jazeker! In het gloednieuwe en geheel gethematiseerde toiletgebouw in onze centrale hal waan je je midden in de tropen en word je omringd door talloze bloemen en planten. Maar maak je geen zorgen, primitief zijn de nieuwe toiletten zeker niet! Het toiletgebouw is van alle gemakken voorzien en beschikt ook over een verschoningsruimte en twee invalidentoiletten inclusief spoelföhninstallatie en een sta-op hulp.

Lees meer
Nieuwe kweekkas

Fleurig nieuws

Wanneer je de ‘Zwevende’ Bloementuin inloopt word je betoverd door een wolk aan prachtige bloemen. Maar hoe houden wij deze bloemen het hele jaar door zo mooi? Dit heeft alles te maken met het creëren van een optimaal klimaat. Hiervoor is er onlangs naast het huidige pand een nieuwe kas geplaatst. Deze kas is voorzien van de modernste technieken en zorgt voor de meest uitbundige hangplanten. Neem online een kijkje achter de schermen en ontdek het geheim van 365 dagen bloemenpracht.

Lees meer
Vacature bloembinder

Bloeiende aanvulling gezocht!

Maak jij met onze mooie bloemen dat gave plukboeket en draai jij je hand niet om voor bruidsboeketten of stijlvol afscheidsbloemwerk? Dan is onze vacature bloembind(st)er echt iets voor jou! Als bloembinder in de winkel van de Orchideeën Hoeve ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de creatie van boeketten en bloemstukken met verse bloemen, droog- en zijdebloemen.

Bekijk de vacature
Toekan

Zie jij die rode snavel daar?!

Wanneer je het Amazone Regenwoud inloopt dan valt de toekan direct op! Met zijn felgekleurde snavel en zwarte lichaam kan je niet om deze tropische vogel heen. We hebben het hier over de Reuzentoekan. Reuzentoekans hebben van alle vogels de grootste snavel in verhouding tot het lichaam. Deze wordt o.a. gebruikt voor warmteregulatie. Kom jij ook langs om de reuzentoekan te spotten?!

Lees meer
Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34 · 8315 PV · Luttelgeest · (0)527-202875 · info@orchideeenhoeve.nl
Afmelden nieuwsbrief