Bekijk dit bericht in je browser





Sportnieuwtjes uit Ingelmunster
 
Vakantie in Ingelmunster? De Max!
Max! stelt het vrijetijdsaanbod voor het schooljaar 2019-2020 voor. Nieuw dit jaar is een handige kalender met een overzicht van alle kampen en activiteiten! Inschrijven voor de herfstvakantie kan vanaf zaterdag 14 september om 9.30u.

 
Sportel je mee?
De wekelijkse sporteluurtjes voor 50+'ers zijn opnieuw gestart. Op donderdag van 14u. tot 15u. kan je kennis maken met bewegingsgymnastiek, dans, hockey, tafeltennis ...

Daarnaast is er op maandag 23 september opnieuw een sporteldag voor 50+'ers. Het is een actieve en ontspannende namiddag met keuze uit verschillende sporten!

 
 
Parking sportcentrum afgesloten
De parking is voor ongeveer 6 maanden niet toegankelijk. Kom met de fiets of te voet naar het sportcentrum! Wie toch met de auto is, kan zich tijdens de werken uitzonderlijk parkeren langs de Ring. Nu geldt tussen het rondpunt met de Meulebekestraat en de Gentstraat een snelheidsbeperking van 50km/u. De poorten van de ondergrondse doorgang aan het sportcentrum zetten we open, zodat iedereen de Ring makkelijk kan dwarsen.
 
Een vraag? Contacteer ons!
Sinds 2 september gelden voor alle diensten nieuwe openingsuren. De openingsuren van alle diensten zijn beter op elkaar afgestemd en er is meer flexibiliteit om op afspraak langs te komen. Heb je een vraag voor de dienst vrije tijd? Dan kan je terecht aan het loket vrije tijd in de bib!

Scholenloop
Op donderdagnamiddag 26 september gaat de scholenloop opnieuw door langs de dreef en rond WZC Maria Rustoord. Alle supporters zijn welkom!
Sportdienst, Bollewerpstraat 92a, 8770 Ingelmunster
T 051 33 74 50, sport@ingelmunster.be

Je profiel aanpassen - Uitschrijven