Is jouw volgende reis al geboekt?
                                                         
Bekijk online versie
Op zoek naar je volgende bestemming, John?
Het is weer tijd voor wat reisinspiratie! Je ontvangt van ons elke week de beste deals in je inbox. Makkelijk, want zo hoef je zelf niet op zoek. We hebben voor jou de beste vliegticketdeals geselecteerd. Zit er iets voor je tussen?
Dubai
- Dat Dubai een welvarende is, valt je meteen al op als je op de luchthaven landt. Kijk uit over heel Dubai door een bezoek te brengen aan de Burj Khalifa of doe een Dubai Desert Safari. Het weer in Dubai is het hele jaar door genieten.
Hanoi
Prachtige architectuur, indrukwekkende tempels en de Aziatische keuken maken Hanoi tot een Aziatische topbestemming. Middenin het centrum vind je het bijzondere Hoan Kiem Lake. Daarnaast leent Vietnam zich uitstekend voor het maken voor een mooie rondreis.
Meer verre bestemmingen
🛫 Op naar de zon
We horen graag je mening!
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
E-mailvoorkeuren   Afmelden
 
Privacy   Contact
Getoonde tarieven zijn tenzij anders aangegeven vanaf prijzen p.p. op retourbasis inclusief belastingen en excl. eventuele boekingskosten als u geen zonvakantie boekt. Getoonde tarieven voor vliegtickets zijn vanaf prijzen p.p. op retourbasis inclusief belastingen en eventuele kortingen, excl. eenmalige boekingskosten ( € 35,- binnen Europa, € 39,- buiten Europa ) en eventuele bagagekosten. WTC.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden in deze nieuwsbrief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Volg WTC.nl op:
   
© Copyright 2019 WTC.nl - Onderdeel van Otravo