| | Dag van het Eetbare Landschap |
Nu zondag organiseert Bokrijk voor de 19de keer de Dag van het Eetbare Landschap, boordevol proeverijen en demonstraties! Sarah Lemke toont je samen met de Hotelscholen van Hasselt en Herk-de-stad hoe je brood bakt in één van onze bakhuizen. Biergilde ‘Het Demerdal’ zet onze brouwerij in actie en brouwt gruitbier. En op de grote streekproductenmarkt doorheen het hele museum kan je heel wat lekkers uit eigen streek proeven én kopen! Meer weten |
|
| Na de succesvolle BKRK-awards leder, keramiek en hout is het nu de beurt aan het vakmanschap brood. De inzet? Een duurzaam, functioneel, hedendaags product ontwikkelen dat lokaal vervaardigd kan worden en betaalbaar is. Wil je ook deelnemen aan deze wedstrijd, kijk hier voor meer informatie! |
|
|
Jobinspiratiebeurs VAKMANSCHAP WERKT |
Tijdens de Jobinspiratiebeurs op 27 september getuigen VAKmensen over hun carrière als ondernemers en helpen experts je op weg met jouw eerste stappen in het ondernemerschap. Check het volledige programma |
| |
|
| Dit najaar is het weer zo ver! Tijdens een Atelier+ leder ontdek je onder begeleiding van een vakman verfijnde lederbewerkingstechnieken. Samen met andere deelnemers ga je aan de slag en maak je elk een eigen handtas die je personaliseert op basis van kleur, slotje of afwerking. Check onze kalender |
|
|
|
| |
|