Nieuwsbrief van 8-1-19 6:57:00
Online bekijken

Gevelbekleding van A tot Zink

RHEINZINK Losanges, van monumentale mansardekap tot moderne villa

Een losange, het Franse woord voor diamant of ruit, behoort tot de klassieke bekledingssystemen van zink. Losanges zijn met name terug te vinden op monumentale (mansarde) kappen, maar steeds vaker zijn losanges ook gebruikt als gevelbekleding. Losanges haken in elkaar en geven zo een schubachtige structuur aan het oppervlak. Er zijn ruit, vierkant of rechthoekige losanges die in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Naast een aantal standaardafmetingen is vrijwel elke gewenste vorm op maat leverbaar.

Onderhoudsarm en vrijwel onverwoestbaar

HardiePlank® gevelbekleding is gemaakt van vezelcement, het is een vrijwel onverwoestbaar en onderhoudsarm product dat onbrandbaar is A2-s1,d0 (RF1 conform VKF) en bovendien bestand is tegen UV-straling, insecten, rot, schimmel en extreme weersomstandigheden. James Hardie is wereldmarktleider op het gebied van vezelcement gevelbekleding, toonaangevend in onder meer Amerika , Azië en Australië.

Verticale aluminium gevelbekleding Linarte

Linarte verticale gevelbekleding is eindeloos aan te passen en onderling te combineren voor een in het oog springende gevel, binnen en buiten. Elk aluminium Linarte profiel wordt afzonderlijk met clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Zo is niet alleen vervorming door thermische uitzetting uitgesloten, maar het maakt dat de profielen ook als afwerking van gebogen wanden kunnen dienen.

Kerrafront Modernwood combineert groot verwerkingsgemak met de uitstraling van hout

Met Modernwood heb je een alternatief voor tijdrovende traditionele afwerkingsmaterialen. Door Modernwood kan je een snelle en effectieve metamorfose of afwerking van een gebouw realiseren, dit komt door de gemakkelijke installatie van Modernwood. Naast de gemakkelijke bevestiging zorgt dit product tevens voor perfect gereproduceerd natuurlijk hout, dit zorgt voor een uitzonderlijke visuele aantrekkelijkheid.

Geef uw project de uitstraling die het verdient met Deceuninck Premium Vlak 200 gevelplank

Trendy of tijdloos? Elegant of strak? Karaktervol of sober? Donkere gevelbekleding doet het altijd goed én je kunt er alle kanten mee op. Het is een beetje als de ‘little black dress’ of een donker kostuum. Deze zijn echter pas echt 100% ideaal als ze als gegoten zitten, met oog voor detail zijn afgewerkt en met de juiste accessoires worden gecombineerd. Deceuninck, de Belgische marktleider in bouwoplossingen, heeft volledig begrepen dat dit ook voor je woning geldt.
Thema januari: Vliesgevels

Naturetech - de TOP in houtvezel gevelbekleding

Gevelbekleding met hout is erg gewild en heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Een nadeel van hout is het vele onderhoud gedurende de jaren. Het kan kromtrekken, er kunnen kopscheuren ontstaan en veelal het grootste probleem: vocht. Kies dan liever voor duurzaamheid en kwaliteit: het vernieuwde Naturetech. Een prachtige gevelbekleding gemaakt van kwalitatief hoogwaardige houtvezels, die lange tijd niet meer geschilderd hoeft te worden.

Gevelbekleding van Sto biedt vormgevingsvrijheid

Sto biedt vier verschillende gevelbekledingen aan, ieder met haar eigen emotie en verhaal, want diversiteit in gevelbekleding biedt de vormgever optimale vrijheid. Voor Sto gaan techniek en esthetiek hand in hand. Architectuur gaat immers vooral over expressie: perceptie en emotie zijn onlosmakelijk verbonden met architectonisch ontwerp.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.