Nieuwsbrief van 29-9-20 6:30:10
Online bekijken

Innovatieve oplossingen voor hygiëne en comfort

RAUTITAN is de toekomst voor veilig drinkwater

Als installateur ben je voor tientallen jaren verantwoordelijk voor de kwaliteit van het drinkwater van je klanten. Om de kwaliteit van drinkwater op ieder tappunt te waarborgen, is een hoogwaardig leidingsysteem nodig. Met RAUTITAN ga je voor 100% zekerheid. RAUTITAN biedt een totaalpakket voor een uniek en compleet systeem dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van drinkwaterhygiëne.

ACO introduceert nieuwe ShowerDrain douchegoten

ACO, een gerenommeerd producent van douchegoten, heeft de ShowerDrain-C geoptimaliseerd. Dankzij een doordacht ontwerp is de afvoercapaciteit verhoogd en is er minder kans op vuilaanhechting. Omdat douchegoten de finishing touch geven aan de badkamer zijn er volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look. Voor elke badkamerstijl in huis, hotel of wellness is er een ShowerDrain douchegoot.

Geberit toont de toekomst met revolutionair toilet

Met de nieuwe Geberit ONE wc zet Geberit een stip aan de horizon van de sanitairmarkt. Design en functionaliteit zijn op baanbrekende wijze met elkaar gecombineerd. Het zichtbare en het onzichtbare gedeelte is als geheel geoptimaliseerd en verder ontwikkeld. De Geberit ONE wc is naadloos aan de wand gemonteerd en onderscheidt zich door de compacte afmetingen en eenvoudige montage.

Nieuw: gallery 3000 douchewanden van Sealskin

Klassiek én modern. Robuust én tegelijk subtiel. Beproefde kwaliteit én de nieuwste snufjes. De nieuwe gallery 3000 douchewandenserie van Sealskin biedt vele mogelijkheden voor het ontwerpen van een persoonlijke douche. Ongeacht of je een grote of een meer beperkte ruimte hebt. De nieuwe serie biedt keuze uit verschillende variaties in glas, verschillende grepen - en elke greep weer in drie kleuren - en verschillende mogelijkheden om de wanden te monteren.

Tijdloos, functioneel design

Tijdloos en functioneel design; de populaire O.novo collectie van Villeroy & Boch staat voor hoogwaardige kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs. Dit jaar breidt de collectie uit met 8 nieuwe wastafels en fonteintjes met een modern rechthoekig design. Met grote, kleine, ovale en nu ook rechthoekige wastafels biedt de collectie meer flexibiliteit in het indelen van de badkamer of toiletruimte. Zo is er voor elk project een passende oplossing.

Meer vrije ruimte dankzij de innovatieve Aperto Pro van HSK

De douche is meestal het middelpunt van een badkamer. Daar vindt de dagelijkse ochtendroutine plaats. Zo’n middelpunt dient niet alleen functioneel te zijn, maar ook esthetisch bij de badkamer en de inrichting te passen. De nieuwe douchecabine Aperto Pro van HSK Duschkabinenbau voldoet ruimschoots aan deze uitdaging. De uitbreiding van de populaire Aperto-serie valt op door grote glasoppervlakken, een doordacht design en een innovatieve bediening.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.