DinoAdventures: beleef deze meivakantie (27 april t/m 12 mei 2024) samen met de Dinorangers een spannend avontuur in het Dinobos van DierenPark Amersfoort. Bezoek de dinobroedplaats en bewonder dino-eieren. Een aantal dinojongen is al uit het ei gekropen. Maar… paniek! Er is een dinojong kwijt. Zoek mee en beleef een onvergetelijk dagje uit. Wegens succes keert dit evenement voor het eerst terug in het voorjaar.

Meer bekijken

DinoDeal: bestel je tickets voor DierenPark Amersfoort in de meivakantie met de kortingscode DINODEAL2024 en krijg tot € 9,50 korting. Met deze parktickets kun jij gratis de DinoAdventures bezoeken. 

Tickets bestellen

Plan je bezoek

Bestel nú je tickets voor DierenPark Amersfoort met tot € 2,- online korting. Of kom met een abonnement een jaar lang op ontdekking tussen de dieren, na twee bezoeken voordelig! Kom je ook op bezoek?

Tickets
Abonnement

Wat is er te doen?

Benieuwd wat je de komende weken beleeft in DierenPark Amersfoort? Bekijk de parkagenda! Iedere vakantie hebben wij een speciaal programma.

Parkagenda bekijken

Onze dieren

Bekijk allerlei dierenactiviteiten en informatie over onze dierbewoners. Ga thuis aan de slag met leuke spelletjes Ă©n kom ook wat te weten over de dieren. Veel plezier!

Doen & maken