Beste John,

De afgelopen maanden is CryptoCoiners Creator Sabrina druk bezig geweest met het ontwikkelen van een (nooit eerder gegeven) workshop "Traden als een Professional". Ze merkte dat veel traders uit de community aardig op weg zijn met traden, maar frustrerend genoeg nog steeds niet winstgevend zijn.

Speciaal voor die (grote) groep mensen heeft ze een programma ontwikkeld, bestaande uit de belangrijkste dingen die je als winstgevende trader moet beheersen:

  • Alles over een trading logboek: een logboek maken, gebruiken en effectief analyseren;
  • Het opstellen van een dynamisch trading plan;
  • Het ontwikkelen van een winstgevende mindset en bijbehorende eigenschappen.

Graag nodigen we je uit voor een besloten (en GRATIS) webinar: "Traden als een Professional" via Zoom. Vanavond (maandagavond), om 19:30.

Tijdens het webinar hoor je precies hoe Sabrina je kan helpen je de stap naar professioneel traden te maken en geeft ze meer informatie over de Workshop die ze ontwikkeld heeft.

Wanneer: Vanavond (maandagavond 17 juni) om 19:30.
Waar: Besloten sessie in Zoom.
Je uitnodiging: Meld je aan via de link hieronder en ontvang de uitnodiging per mail.

Let op: dit webinar is voor traders die erg serieus zijn over hun doel winstgevend te worden en bereid zijn in zichzelf te investeren om de benodigde kennis en vaardigheden op te doen om de stap naar winstgevend traden te maken.

Ben je die persoon? Meld je dan (GRATIS) aan via deze link: www.cryptocoiners.nl/workshop-webinar en ontvang je uitnodiging per mail.

Hartelijke groet,

Team van CryptoCoiners & Sabrina

PS: deelnemers die bij het webinar aanwezig zijn maken kans op een GRATIS ticket voor de Workshop Traden als Professional. Maar, let op: het webinar wordt NIET opgenomen. Je moet er dus LIVE bij zijn als je kans wilt maken.