Barabas Bordspellen (Monopoly) -veiling

Lieve stripvrienden vanavond (dinsdag 27 september) - loopt onze fraaie Bordspellen (Monopoly) -veiling af. In deze veiling zitten bijna 43 bordspellen winkelnieuw in seal met een startprijs vanaf €1,= Happy Bidding!

Klik hier om bij de Bordspellen-vieiling te komen veiling!

50% korting op alle comics!

Stripwinkel Barabas en de leuke korting!

Kom snel naar onze winkel in ‘s-Gravendeel en profiteer van 50% korting op alle comics in onze comic-kelder. Tevens hebben we een zeer groot aanbod van nieuwe toys - strip-gerelateerd! Bekijk het filmpje van Dennis die de items aanprijst!

Smurfen, Tarzan, Superhelden en andere strip-helden op bezoek bij Barabas

Barabas heeft een complete Stripwinkel opgekocht. Daarin heel veel toys en figures - strip-gerelateerd vanaf jaren ‘60 tot ‘00 - elke dag proberen we nieuwe zaken in onze webwinkel te plaatsen. Bekijk eens onze nieuwe rubriek: Toys! Weer volop leuke items toegevoegd!

Bekijk hier de rubriek Toys!

Voorverkoop

Suske en Wiske “De Verloren Joker”

Er is al veel over verteld. Maar vanaf 23 november verschijnt het 10e deel uit de Blauwe reeks van Suske en Wiske 'De Verloren Joker". Het verhaal speelt zich af rond Expo 58, de wereldtentoonstelling waarvoor Brussel de pleisterplek was voor bezoekers van over de hele wereld. Het album is getekend door Dirk Stallaert, die in 2020 al De Sonometer, een oud project van Willy Vandersteen voor de befaamde Blauwe Reeks, heeft gepubliceerd op scenario van François Corteggiani. Daarvoor was hij jarenlang werkzaam als studiotekenaar van Suske en Wiske. Met De Sonometer werd de Blauwe Reeks voorgoed afgerond. De verdwenen joker zal ook verschijnen met een blauwe coverkleur, maar officieel is het een hommagealbum aan diezelfde Blauwe Reeks en krijgt het daarom een plaatsje in de reeks met albums van Gerben Valkema + Yann, Steven Dupré + Conz, Jean-Marc Krings + Zidrou en het album van Paul Geerts.

De Verdwenen Joker verschijnt op 23 november in verschillende uitvoeringen. Wij bieden het complete pakket aan:

Complete set van 5 uitgaven; softcover + hardcover + luxe hc + super de luxe hc + luxe grootformaat + prenten - Nu bij aankoop van de complete set is de softcover gratis.

Bestel hier de complete sets “De Verloren Joker”

Galaxa beeldje door Romano Molenaar

Galaxa een fraai beeld vervaardigd uit kunsthars - in een genummerde oplage van slechts 350 exemplaren + gesigneerd certificaat. De hoogte van het fraaie beeldje is ongeveer 21,5 cm.

Bestel hier dit fraaie Galaxa beeldje

Beeldjes “Een nacht in Rome” en “Elfen”

Marie uit “Een nacht in Rome” Fraai beeld vervaardigd uit kunsthars - in een genummerde oplage van slechts 350 exemplaren + certificaat. De hoogte van het fraaie beeldje is 21,5 cm.

Bestel hier het fraaie Marie beeldje

Elfen - Vaalann - "Het Krystal van de Blauwe Elfen" - Fraai beeld vervaardigd uit kunsthars - in een genummerde oplage van slechts 600 exemplaren + certificaat. De hoogte van het fraaie beeldje is 22 cm.

Bestel hier het fraaie beeldje van Vaalann

Stripwinkel Barabas prenten actie 2022

Spaar de “Stripwinkel Barabas prenten” - Gratis bij besteding

vanaf € 50,= in onze webwinkel en winkel (veilingen uitgesloten).

Deze periode een fraaie gesigneerde prent van Douwe Dabbert

Oude prenten kunnen ook nog worden besteld in onze webwinkel !

Bekijk hier onze eerdere prenten!

Stripwinkel Barabas op Social Media!

Wordt lid van onze facebook pagina en volg ons voor alle nieuwtjes, weetjes en aanbiedingen

Klik hier om lid te worden van onze Facebook pagina!
Klik hier om lid te worden van onze Youtube kanaal!
Klik hier om lid te worden van Barabas op Instragram

Stripwinkel Barabas

We zijn weer geopend van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 Zaterdag zijn we geopend van 08.30 tot 15.30

Dit is ons adres:

Strijensedijk 1 - 3295Kl - 's-Gravendeel. Dat is ongeveer 20 minuten van Breda vandaan. De bushalte staat bij ons voor de deur.

Voor meer informatie over een veiling of over het verkopen of laten veilen van uw verzameling kunt u met ons contact opnemen via info@profbarabas.nl of ons bellen : 06-16110888 voor de Belgische bellers is dat 0031-616110888.

Neemt u ook eens een kijkje op onze vernieuwde website met vele ( nieuwe) en antiquarische strips en heel veel originele tekeningen in onze galerie op: www.profbarabas.nl

Volg ons ook via Instagram en Facebook en Youtube!

Klik hier en wordt lid van ons kanaal op Youtube


Als u geen mails meer wilt ontvangen van ons, klikt u dan op de link uitschrijven!

Copyright (C) 2022 Stripwinkel Barabas. All rights reserved.

U heeft zich aangemeld voor onze nieuwsbrief, of recentelijk iets gekocht bij Stripwinkel Barabas, daarom ontvangt u deze mail. Bij aankoop via onze webwinkel 5% korting ? Gebruik bij het plaatsen van uw orders de kortingscode "memberkorting" om de 5% korting op uw bestelling te ontvangen.

Stripwinkel Barabas
Strijensedijk 1 - 's-Gravendeel, Nederland
's-Gravendeel, ZH 3295 Kl
Netherlands

Add us to your address book

Update Preferences | Klik hier voor het Uitschrijven van de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp