| | Vanwege corona zijn dit de 10 food trends voor 2021 Vanwege corona zitten de meeste mensen ook in 2021 meer thuis dan ooit. Dit zorgt ervoor dat de verwachte food trends voor 2021 een hoog corona-proof karakter hebben. We wrijven over onze glazen bol […] Lees verder |
|
|
|
| | Download nu gratis de decembereditie van De RestaurantKrant Ondanks corona hebben we voor jullie een prachtige decemberuitgave van De RestaurantKrant kunnen maken. In deze editie extra aandacht voor het thema 'Digitaal ondernemen in de horeca'. Dit onderwerp […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Restaurant bezorgt vaker zonder tussenkomst platform Het aantal maaltijdbezorgingen is tijdens de coronacrisis sterk gegroeid, maar het marktaandeel van de grote bezorgplatforms loopt ondertussen terug. Consumenten bestellen steeds vaker via de website […] Lees verder |
|
|
|
| | ING: 2021 jaar van herstel voor horeca, hotels en cafés herstellen langzamer Met de verzwaarde lockdown is in de horeca de turbulentie nog niet voorbij. De sluiting en de coronamaatregelen zijn een hard gelag voor de sector en na een omzetverlies van 40% in 2020 begint 2021 […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Harde lockdown: Nederland op slot tot en met 19 januari 2021 UPDATE 11.50 UUR: HAAGSE BRONNEN MELDEN DAT BIJNA ALLES TOT EN MET 19 JANUARI DICHT GAAT, DUS OOK DE HORECA BLIJFT GESLOTEN. Hotels blijven open, maar de restaurants in hotels moeten sluiten. […] Lees verder |
|
|
|
| | Coronavirus-update: afhalen mag onder voorwaarden, bezorgen ook toegestaan Gisteren is het onvermijdelijke gebeurd: de horeca, en dan met name cafés en restaurants, moeten verplicht dichtblijven tot en met 6 april vanwege het coronavirus. Een belangrijke vraag was die met […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|