Veel nieuw Speelgoed bij Timtoys

3 jaren geleden


Text only:

Veel nieuw Speelgoed bij Timtoys  |  Online versie bekijken
jongens speelgoed
meisjes speelgoed
baby-kleuter speelgoed
Beste relatie,
Vele nieuwe artikelen in onze shop!
Drones, Zoomer interactieve dieren, Fisher price Classics en nog veel meer.
Neem snel een kijkje!
Klik hier »
Willem Vleertmanstraat 13

7575EC Oldenzaal

Overijssel - Nederland


Tel: +31 (0)541 534601

Email: info@timtoys.nl
NIEUW BINNEN!
AirRaiders-Focus Drone met HD Camera
Nu voor slechts:  € 49,98
Vliegen met de nieuwe Focus drone van AirRaiders geeft vliegen en tegelijkertijd foto's en video's maken een compleet nieuwe dimensie. De Focus Drone is dan ook geschikt voor zowel binnen als buitenshuis vliegen. De ingebouwde gyro zorgt ervoor dat de drone stil kan blijven hangen waardoor scherpe foto's en video's gemaakt kunnen worden. De Focus Drone heeft daarnaast extra speelfuncties waarmee je gave loopings kan maken. De Focus Drone heeft als eerste drone de unieke 'auto return'knop, waarmee je de Drone met 1 druk op de knop automatisch naar je zender laat terugkeren. De Focus Drone is tevens extra gebruiksvriendelijk met de 'headless' functie, 6 kanalen voor het vliegen naar  alle richtingen en drie verschillende speed-levels waardoor de drone geschikt is voor zowel beginnende vliegers als meer ervaren vliegers. Dankzij de 2.4 Ghz techniek kunnen er 10 Focus Drones tegelijk vliegen zonder elkaar te storen. De Drone is makkelijk oplaadbaar door middel van de meegeleverde USB kabel. Kortom, deze drone MOET je gewoon hebben.
Lees verder »
Superstunt!


Zoomer Chomplingz Zrex Dino Groen
Oneindig veel pret en speelplezier. Daar staat deze Zoomer Chomplingz-robotdino voor! Deze interactieve minidinorobot kan geluiden maken en heeft ook nog oplichtende ogen. Met zijn speciale neussensoren neemt hij bewegingen van buitenaf waar en reageert hierop. Deze Zoomer Chomplingz is ook een flinke bijter. Een echte must have dus! 
Normale prijs: € 49.95

Speciale prijs: € 44.95
Hier bestellen »


Moxie Girlz Poppen
Nieuwe modellen!
Leuke nieuwe Moxie Girlz poppen op voorraad!
Normale prijs: €

Speciale prijs: €
klik hier »
AANBIEDINGEN EN TOP-DEALS


Lego City 60058 SUV met Waterscooters
Start de LEGO City Great Vehicles SUV met Waterscooters en rijd ermee naar het LEGO City strand voor een dag op het water! Rijd achteruit met de aanhanger, giet benzine in de waterscooters en zet ze in zee, klaar voor een heftige tocht over de golven! Verzamel alle modellen uit de Geweldige Voertuigen serie!  Inclusief 2 waterscooter racer minifiguren met diverse accessoires. Leeftijd 5-12 jaar.
Voor maar: 
€ 17,49
Bestellen »


Meccano Meccanoid - RMS G15 Robot
Dankzij zijn MeccaBrein dat gemaakt is met kunstmatige intelligentie is dit een hele slimme robot, die je zelf in elkaar kan zetten! Ontdek zijn ongelooflijke functies: Hij kan met je spelen, grapjes vertellen, dansen of je persoonlijke assistent worden! Je kan zelfs met hem praten met behulp van zijn spraakherkenning.
Voor maar: 
€ 179,49
Lees meer »
Leuk voor elke kinderkamer
Philips Living Colours Disney Lampen
Nu voor slechts:  € 22,49
Vul de kamer van uw kind met het kleurrijke licht van de LivingColors Disney Micro Lampen.
De speelse lamp met eenvoudige bediening is speciaal ontworpen voor kinderen: schakel de lamp gewoon in, kies een van de 64 kleuren en breng hun verbeelding tot leven!Leverbaar in Cars , Planes , Ariel en Princess.
Hier bestellen »
afmelden  |  doorsturen
Timtoys.nl ©  |  Privacy policy  |  voorwaarden

Timtoys.nl

Categorieën: Speelgoed Webshop Cadeau Kinderen | Baby's Zwangerschap
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018